K-1 for dummies

Keskustelu potkunyrkkeilystä (K-1, amatööripotkunyrkkeily jne.)

K-1 for dummies

ViestiKirjoittaja riku » 28.11.2006 02:17

Muay Thai for Dummies paljasti karun todellisuuden Muay Thai full rules tyylisuunnasta, joka on johdettu karatesta, taekwondosta ja potkunyrkkeilystä, joten on aika katsoa pystylajien* kiistatonta kuningasta K-1:stä suoraan silmiin.

* koska ihmisen normaali asento on makuuasento, niin sieltä katsottuna vaarallisesti takaraajoilla vaappuvat ihmiset ovat ns. pystyasennossa, josta termi: pystyssä. Kävelyharjoitusten jälkeen ihminen voi liikkua jopa sivuttain laukkamaisella askeleella, johon taas viittaa fraasi "treenaa pystyä".


- K-1:ssa ottelevat kaikki maailman kovimmat pystyukot sekä maailman kovimmat japanilaiset.
- Koska Japanissa on bushido aate voimissaan, ei K-1 pistetuomari voi koskaan vetää kotiinpäin tuomioissaan. Bushido aatteeseen kuuluu kasvojen pelastus seppukun kautta. Niin rehellisiä tuomarit ovat olleet, että yhtään seppukua ei olla nähty.
- Hoost hävisi Sappille vain siksi, että se on niin iso. Kahdesti.
- Vastustajan pää pihtiotteessa vastustajan ollessa vaikka linkkariasennossa ei saa vetää kuin yhden polven, koska muuten aito K-1 tunnelma kusahtaa pahanpäiväisesti.
- Mitä isompi sitä isompi.
- Päähänpotkut ovat erittäin näyttäviä ja ne vaativat aivan uskomatonta lahjakkuutta.
- On aivan käsittämätöntä mikä taitotaso K-1 otteluissa on, sillä jos kuvaruudun pysäyttäisi, niin siitä voisi tulostaa K-1 tekniikoiden oppikirjan.
- Kun näet kehässä ottelijan potkivan sääriluulla jalkoihin, potkivan polvipotkuja hypyllä ja ilman, nillkatuet ja kuppimunarit päällä, talismaani käsivarressa, shortsit jalassa sekä lämmittelevän heidän potkutyynyillä, on kyseessä K-1. Vertaukset muuhun lajiin on kateellisten p###apuhetta.
- Monet K-1 ottelijat olivat aluksi vain 81-kiloisia, mutta syövät mielellään joka päivä 250 grammaa proteiinia ja 4500 kaloria, jotta voivat miellyttää japanilaista yleisöä.
- Kaikki K-1 ottelijat rakastavat Japania ja japanilaista yleisöä.
- Sensei Wanders ei ole rakastellut vaimoaan vuosiin, koska hänen seksielämänsä on täysin tyydyttynyt K-1 lattiaanlyönneistä.
- Remy Bonjasky on saanut lempinimen "lentävä herrasmies", koska hän pystyy faittaamaan jopa maapallon gravitaatiokentän kanssa ja kykenee hetkellisesti kohomaan ilmaan supervoimakkaitten pohkeidensa avulla.
- Alexey Ignashov on absolutisti. Silmäpussit johtuvat Nintendo sponsorin pelikonsolilahjasta, joka valvottaa ja pelatuttaa Aleksia joka yö K1-pelin parissa.
- Cro Copin paras ase, takajalan yläpotku, tuli aina vastustajille täytenä yllätyksenä.
- Rummy Cola alkoi sponsoroimana K-1:stä. Sanonta kuuluukin, Bye Bye Rommy Cola.
- Rooman tielaitos Via Rome on haastanut K-1:n oikeuteen tieverkon imagovarkaudesta. "Eihän Tokyo Domeen voi kaikki tiet viedä, sillä Japanihan on saarivaltio", tilittää katkerana Lucius Vorenus Rooman tilaitokselta. Onneksi asia ratkaistiin japanilaisten tuomareitten toimesta ja oh my god, syytteet ovat hylätty!
- Maailman kaikkien aikojen paras ottelu ei liity mitenkään Muhammad Aliin, Mike Tysoniin, Sugar Ray Robinsoniin, Marvin Hagleriin, vaan se käytiin K-1 matsissa Ray Sefon ja Mark Huntin välillä. Klassisessa K-1 matsissa molemmat antoi lyödä vapareita päähänsä ja he nauroivat päälle. Lyönnit olisivat tyrmänneet ihan kenen tahansa, muttei heitä, koska he ovat K-1 ottelijoita.
- Väite siitä, että japanilaiset olisivat rasisteja thaimaalaisia kohtaan ei pidä paikkaansa. Thaimaalaisia ei nähdä K-1 MAX kehissä siksi, että niitäö vaan ei nähdä. Paitsi Buakawia, koska Buakaw on Aasiasta.
- Jos ottelee oriental rules, K-1 full rules tai K-1 still rules otteluita, K-1 organisaatio liikuttuu niin paljon, että tienavigaattori vie heti Japaniin. Edes sukupuolella tai painosarjalla ei ole väliä. Kaikki pääsee messiin, ush! Arigato, I Love Japan!
- Suomesta on löydetty ensimmäiset epärehelliset K-1 tuomarit. Sakkosanktiona iskettiin suomalaisten herkimpään kohtaan ja Pilsner Urquell tarjoilu päättyi jo 47:n pullon kohdalla. Båårimicko oli saada seppukusta.
riku
 
Viestit: 1279
Liittynyt: 06.06.2006 10:13

ViestiKirjoittaja Tonto » 28.11.2006 13:24

"- Sensei Wanders ei ole rakastellut vaimoaan vuosiin, koska hänen seksielämänsä on täysin tyydyttynyt K-1 lattiaanlyönneistä."

Oh my gooood, it's a knockdauuuun!!! Amazing traditional K-1-muitai-roundhousekick-knock-out teknick!
I can't believe it!
Tonto
 
Viestit: 5
Liittynyt: 28.06.2006 22:43

Just Just

ViestiKirjoittaja Rauno » 28.11.2006 15:31

"- Alexey Ignashov on absolutisti. Silmäpussit johtuvat Nintendo sponsorin pelikonsolilahjasta, joka valvottaa ja pelatuttaa Aleksia joka yö K1-pelin parissa."

Kylläpä repesin.

Olenkin ihmetellyt miksi tätä "Superpolviskorpionia" ei aina huvita.

Eikös se ole näin taitavien ottelijoiden välttämön paha, kuten ei Juhani Palmukaan aina löydä inspiraatiota saman ladon nurkan kuvaamiseen. Ainakin jos tätä oraalista tykittäjää Wanker... öö, Wanders´iä uskotaan.
Rauno
 
Viestit: 10
Liittynyt: 04.10.2006 14:20

ViestiKirjoittaja dook-kluai maai » 28.11.2006 17:45

LOL :lol:
Avatar
dook-kluai maai
 
Viestit: 16
Liittynyt: 22.07.2006 22:31

Re: K-1 for dummies

ViestiKirjoittaja Pattaxoxo » 06.05.2019 07:41

Olenkin ihmetellyt miksi tätä "Superpolviskorpionia" ei aina huvita.
Gclub Slot
Gclub มือถือ
Pattaxoxo
 
Viestit: 8
Liittynyt: 29.11.2018 07:03


Paluu Potkunyrkkeily

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron