The Cage vol. 8 Botnia Punishment

Keskustelu vapaaottelusta (UFC, Strikeforce, Bellator, Dream, Sengoku, kotimaiset illat jne.)

ViestiKirjoittaja cdn-101 » 12.11.2007 13:25

http://www.sherdog.com/news/articles.asp?n_id=9918

Ketolainen päässy Sherdogin etusivulle 8)
cdn-101
 
Viestit: 76
Liittynyt: 13.07.2006 16:54

ViestiKirjoittaja Neom » 12.11.2007 13:51

penkkiurheilija kirjoitti:*nostaa hattua järjestäjille*

Ilta oli hieno. Päälimmäisenä jäi mieleen ainakin:

+ hienot, mutta sopivan karut puitteet
+ hyvät ja selkeät kuulutukset
+ Smirnovin pelottava ilme ja tyly lopetus
+ Latomäen pajavasara
+ Illan pääottelu, vaikka siinä ei ollut suomalaisia, oli hieno nähdä illan päätteeksi vielä korkeatasoinen ottelu


Voinen täysin peesata edellistä!

Mutta listastasi jäi puuttumaan se tärkein;
+Tunnelma!
Kymmenkunta vaparitapahtumaa Suomessa kuluvan vuoden aikana kiertäneenä voinen todeta, että asteikko kun on 1-10, paras tunnelma ennen Sjokea oli FF21 kun Rupponen murjoi Jaappanialaista 100-0. Silloin päästiin ysin kieppeile.

Se mikä on kuitenkin huomioitava, Sjoella oli tunnelma katossa heti ekasta matsista alkaen! Aivan mahtava fiilis koko illan. Asiaa ei varmasti haitannut se, että paikanpäällä oli hyvä juomatarjoilu, sekä "retkipulloja" ei ratsattu natsimaisen tarkasti. (kuten esim FF:lla) Toivottavasti tämä asia ei tiukkena jatkossakaan Cagessa ;) (Ei ollut tiukka viimeksikään Helsingin U-talolla)

Perinteisenä Suomalaisena (Nurmoolaasena) penkkiurheilijana voin kertoa, että kaikki tapahtumat ovat pikkuisen parempia aina pienessä sievässä. (Ja kyllä, liika on liikaa tälläkin alalla)

Kaiken ylistyksen jälkeen (tarjoilu, puitteet, musiikki, kehätytöt, ottelut, tunnelma yms) sallinette minun antaa myös pikkaisen rakentavaa kritiikkiä;

Pitkän pluslistan jälkeen pakko antaa siis pari muunista.
- Suvannon poisjäänti harmitti eniten henkilökohtaisella taholla. :/
- Toinen asia, joka saattoi haitata myös paria muutakin (jos kaikki ei Suvantoa tuntenut) oli se valaistus:
Häkkiä ympäröivät spotit valaisivat häkkiä sen verran, että kontrasti häkin seivässä haittasi hieman otteluiden näkyvyyttä.

Tarkoitan siis sitä, että valo kun osui häkin "seinään", se kirkastui niin että siitä tuli tavallaan "seinä", ja ottelijoita ei meinannut nähdä. Silloin kun 'valomestari' antoi niillä isoilla spoteilla valoa häkin keskelle, näkyvyys oli mainio, kun seinien valo jäi jalkoihin. Otin katsomosta kuvan (jep, kiellosta huolimatta) tästä ilmiöstä, ja toivoisinkin, että jatkossa tämä pieni kuriositeetti korjattaisiin.

Mutta siis, kiitos järjestäjille mainiosta viihdetapahtumasta! Voin kertoa, että allekirjoittanut saapuu paikalle kaikkiin ko. järjestäjän tapahtumiin jatkossakin, jos ja kun, laatu pysyy samana! Ottakaas muutkin järjestäjät mallia Pohojalaasista ;)
Neom
 
Viestit: 19
Liittynyt: 17.08.2007 23:04
Paikkakunta: Kerava

ViestiKirjoittaja Benu » 12.11.2007 15:50

Pistän myös vähän palautetta... Eli se juomatarjoilu olihelvetin fiksu juttu ja sitten ku oli vielä screeni sopivasti seinällä. Mutta ens kerralla vois vähän panostaa siihen screenin laatuun ja kameramieheen! Ne muutamat matsit ku katoin sieltä screeniltä ni otti vähän päähän. Se kangas oli ehkä 1,5x1,5m ja se kuva mikä tykist tuli oli ehkä 2x3m... Ja sitten se kameramies oli kyllä niin kahvilla välillä että otti oikeen päähän. Eli kundi rupes kuvaamaan yleisö monta kertaa kesken kaiken mäiskeen! Siis mitä se kundi mietti? Kyllä mä ymmärrän että fiiliksiäkin kuvataan, mutta että kesken matsin se kamera joka näkyy screenille asti lähtee seikkailemaan on kyllä aika turhauttavaa.

Mutta en mä oikeen muuta negatiivistä keksi sanottavaks. Oli todella hyvät skabat noin muuten! Ehkä ois voinu ilmottaa ne paussit selvemmin etukäteen. Lisää tämmösiä skaboja :)

Sitten semmonen kysymys että tuleeko tää tapahtuma vaan DVDlle vai pistetäänkö se youtubeen kuten seiskakin?
Benu
 
Viestit: 336
Liittynyt: 15.11.2006 15:44
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja Asse » 12.11.2007 16:21

Seinäjoen tapahtumissa toimii aina matsien lisäksi myös muut järjestelyt esimerkillisesti. Ottelijoiden, toimitsijoiden yms. tapahtumassa "duunissa" olevien näkökulmasta katsottuna on joka kerta jäänyt erittäin hyvä fiilis jälkeenpäin ja Pohojanmaalle on aina kiva lähteä uudestaan.
Avatar
Asse
 
Viestit: 173
Liittynyt: 18.04.2006 12:40

ViestiKirjoittaja Tomi » 12.11.2007 23:42

Omasta, Lähteen Markun ja seuramme puolesta haluan kiittää syvästi kaikkia tapahtumaan osallistuneita tahoja, ilta oli mahtava!

Suuri tekijä loistavan tunnelman saavuttamiseksi oli hyvät ottelijat mutta erityisesti mahtava yleisö, joka antoi ottelijoille, myös ulukomaalaisille, heidän ansaitsemansa arvon rajulla ja reilulla kannustuksella. Uskon että ottelijat halusivat palkita yleisön taistelemalla vieläkin kovemmin ja periksi ei antanut kukaan, taju lähti mieluummin.
Käsi käres kulkevat yleisön kannustus ja ottelijoiden yritys.

Vapari sai paljon uusia ystäviä, kehut otteluista olivat vilpittömiä ja reilua kamppailu-urheilua arvostettiin. Ilta poisti varmasti monia väärinkäsityksiä vapaaottelusta.

Liekö Rytmikorjaamon lattia ollut kallellaan vai halusivatko ottelijat olla lähellä yleisöä kun näytti siltä että kaikki matsit olivat suurimman osan
katsomoiden puoleisissa sivustoissa kiinni, toimitsijapöyrän eres ei paljoa oltu.

Mukava lukea asiallista kritiikkiä sekä positiivista palautetta, otetaan niistä opiksi sekä nautitaan kehuista jonkin aikaa kunnes työ taas jatkuu.

Tavoitteena oli järjestää tapahtuma jonka tunnelmasta nauttivat yleisö, ottelijat, huoltajat, toimitsijat yms henkilöt jonka lisäksi tavoitteena oli vapaaottelun tunnettavuuden edistäminen ja vapaaottelun urheilullisuuden esiintuominen maakunnassa ja laajemminkin.
Siinä onnistuttiin.

Kauhajoen Kamppailu-Urhelijoiden puolesta

Tomi Nevanpää
Tomi
 
Viestit: 49
Liittynyt: 18.04.2007 13:39
Paikkakunta: Kauhajoki

ViestiKirjoittaja antti_lk » 13.11.2007 00:15

Kuva

Kuva

Kuva

Kuvagalleria on valmis.

Suora linkki >>>

Tapahtuma oli kokonaisuutena ehkä paras missä olen ollut, tunnelma oli katossa ja yleisö "melko" hyvin menossa mukana. Tapa se -huutelukin jäi suht vähäiseksi. Oikeastaan vain yksi asia otti vähän päähän, ja se oli valaistus. Häkki oli kyllä tilansa sivussa esiintymislavasta jolla "liveakti" ja pääosa valoista yleensä sijaitsee, mutta silti. Valoa oli yksinkertaisesti kuvaamisen kannalta aivan liian vähän. Mutta korjataan homma sitten ensi kerraksi.

Päiväottelun galleriakin on melkein valmis ja tulee eetteriin joskus. Ehkä pian, ehkä ei.
Viimeksi muokannut antti_lk päivämäärä 15.11.2007 09:15, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
antti_lk
 
Viestit: 9230
Liittynyt: 30.05.2006 22:04
Paikkakunta: Kirkkonummi

ViestiKirjoittaja Kaaleppi » 13.11.2007 22:24

Tomi kirjoitti:Vapari sai paljon uusia ystäviä, kehut otteluista olivat vilpittömiä ja reilua kamppailu-urheilua arvostettiin. Ilta poisti varmasti monia väärinkäsityksiä vapaaottelusta.


Toivottavasti näin myös median osalta. En ainakaan itse voi ennen jutun ilmestymistä muuta kuin pelätä pahinta, kun kyseessä on Helsingin sanomat, kaikkien moralistien ja jeesustelijoiden temmellyskenttä.
Kaaleppi
 
Viestit: 152
Liittynyt: 28.08.2006 10:27
Paikkakunta: Tampere

ViestiKirjoittaja clansman » 13.11.2007 22:49

Tuo Hesarin Nyt-liitteen juttu kertoo ilmeisesti Katja Kalliokoskesta ja Maiju Kujalasta. Hehän ottivat toistamiseen matsin Botnia Punishment päivätapahtumassa.
clansman
 
Viestit: 51
Liittynyt: 30.05.2006 19:31
Paikkakunta: seinäjoki

ViestiKirjoittaja antti_lk » 13.11.2007 22:54

Kaaleppi kirjoitti:Toivottavasti näin myös median osalta. En ainakaan itse voi ennen jutun ilmestymistä muuta kuin pelätä pahinta, kun kyseessä on Helsingin sanomat, kaikkien moralistien ja jeesustelijoiden temmellyskenttä.


HS:n NYT-liite tekee jutun Kujalan Maijusta joka otteli päivätilaisuudessa D-säännöillä. Toimittaja oli ottanut itse yhteyttä Lappeenrannan porukkaan ja halunnut tehdä jutun naisvapaaottelusta. Toimittaja jäi seuraamaan myös illan ammattilaisotteluja, joten luulisin, että juttuun tulee jotain myös häkkimatseista. En usko että menee jeesusteluksi Voin toki olla väärässä - ei olisi ensimmäinen kerta. :?

A-lehtien kuvaaja Joonas Brandt on seurannut Joni Salovaaraa jo pidemmän aikaa ja oli kameran kanssa myös Rytmikorjaamolla. Apu-lehdessä pitäisi olla Salovaaran juttu parin viikon päästä.
Avatar
antti_lk
 
Viestit: 9230
Liittynyt: 30.05.2006 22:04
Paikkakunta: Kirkkonummi

ViestiKirjoittaja Kaaleppi » 13.11.2007 23:28

Kuten sanoin, niin toivotaan parasta ja pelätään pahinta. En voi sille mitään, mutta näen jo sieluni silmin kuinka sieltä tulee jotain tyyliin KarateNergin taannoin latelemat idioottimaisuudet.
Kaaleppi
 
Viestit: 152
Liittynyt: 28.08.2006 10:27
Paikkakunta: Tampere

ViestiKirjoittaja cdn-101 » 14.11.2007 04:45

No tuskin ne voi pistää ruottalaisia paremmaksi... (tanko-hommat)
cdn-101
 
Viestit: 76
Liittynyt: 13.07.2006 16:54

ViestiKirjoittaja Maiju » 14.11.2007 15:57

Käsitin jo ensimmäisestä puhelusta toimittajan kanssa, että lajin sijaan hän haluaa ennemmin tehdä jutun tytöstä miesten maailmassa. Sivuseikka, sattuuko tuo ympäristö sijoittumaan urheilulajin vai työyhteisön ympärille. Tuotin siis varmaan hienoisen pettymyksen ilmaisemalla kantani feminismistä, joka minulle on kuin kirosanan kaltainen käsite, jonka nojalla osa ihmisistä valitettavasti toteuttaa naurettavan surkuhupaisia tekojaan ja itkevät epäkohtien korjaamiseksi. Tuotin varmaan myös toisen pettymyksen näyttämällä kohtalaisen tyttömäiseltä ja jättämällä äijämäisyydestä korostamisen luonnevikaisille.

On hyvin haastavaa miettiä, millaista julkisuuskuvaa lajille halutaan ja mikä sille on eniten eduksi. Täytyy muistaa, että valtaväestölle vapaaottelu voi edelleen olla hankalasti luettavissa ja ymmärrettävissä, ja yksittäinen ottelu sääntöjä sisäistämättömälle vaikeaselkoista seurattavaa. Lisäksi osa ihmisistä ei edelleenkään miellä lajia urheiluksi ja vaativan tavoitteellista ja päämäärätietoista harjoittelua. En usko, että artikkelilla pystyy jumalattomasti mutkittamaan vapaaottelun tietä valtaväestön tietoisuuteen, vaikka toimittajalla olikin kovin stereotyyppisiä ja mykistäviä kysymyksiä, jotka pistivät hymyilemään. En silti koe, että laji tarvitsisi pehmennystä imagoon, sillä tosiasia on että herkkänahkainen harrastaja ei tule vapaaottelun parissa kauaa kituuttamaan.

Saavuttaako yksittäisellä artikkelilla sitten yhtään mitään? Toivon mukaan sain joitakin tosiasioita tuotua julki ja joitakin väärinkäsityksiä oikaistua, vaikka en ole paras henkilö lajin puolestapuhujaksi. Vain vuoden lajia harrastaneena en ole taitavin tulkkaamaan yksityiskohtia, mutta intohimoinen paloni lajia sekä valtava arvostukseni ja kunnioitukseni jokaista kehään noussutta kohtaan korvatkoon puutteet. Oma intressini suostua haastatteluun oli aika itsekäs. Mikäli muutkin likat kiinnostuvat lajista, on minulla enemmän tilaisuuksia kilpailla ja tätä kautta edetä sekä saavuttaa tavoitteitani.
Maiju
 
Viestit: 29
Liittynyt: 18.01.2007 11:34
Paikkakunta: Lappeenranta

ViestiKirjoittaja tmurdoch » 14.11.2007 17:46

Hyvä kirjoitus Maijulta.

>> Tatamen juttu Cagesta
Meissä on r0hmu sellainen ero, että minä tiedän, etten osaa tai tiedä mitään, ja se on näin kamppailulajien parissa aika paljon parempi kuin se, ettei osaa eikä tiedä mitään, mutta luulee osaavansa ja tietävänsä paljonkin.
-Petri
Avatar
tmurdoch
 
Viestit: 943
Liittynyt: 30.05.2006 10:25
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja clansman » 14.11.2007 19:04

Maiju kirjoitti:Oma intressini suostua haastatteluun oli aika itsekäs. Mikäli muutkin likat kiinnostuvat lajista, on minulla enemmän tilaisuuksia kilpailla ja tätä kautta edetä sekä saavuttaa tavoitteitani.


Oikein! Ei muuta kun paljon vaan naamaan vaseliinia, ettei siitä saa otetta! :lol:
clansman
 
Viestit: 51
Liittynyt: 30.05.2006 19:31
Paikkakunta: seinäjoki

Re: The Cage vol. 8 Botnia Punishment

ViestiKirjoittaja waazzup » 22.11.2020 11:09

waazzup
 
Viestit: 13461
Liittynyt: 10.11.2020 09:34

Edellinen

Paluu Vapaaottelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa

cron