Kulmassa.fi on pelkkä tapahtumanmainostaja

Keskustelu sivustosta (sisältö, parannusehdotukset, aiheet jne.)

Re: Kulmassa.fi on pelkkä tapahtumanmainostaja

ViestiKirjoittaja tensai » 07.11.2012 22:55

Ihan hyvää keskustelua tämä tässä.

Tuosta "uudesta titan fististä" tuli mieleen että olihan täällä se ValtteriAalto joka aiheutti melko paljon huvittavaa keskustelua tuossa vuosi takaperin. Sillon tuli ihan järkyttävä määrä tekstiä niihin ketjuihin mihi kyseinen mies kävi raapustelemassa hienoja mielipiteitään. Inboxissa vielä muistona pari vittuiluviestiä mitkä mies lähetti mulle heikkona hetkenään.

Itsellä on vähentynyt huomattavasti täällä kirjoittelu. Käyn kyllä aktiivisesti lukemassa kaikki viestit jne, mutta työ, koulu ja treeni-kombo on vienyt musta sillä lailla mehut ettei keskittymiskykyä ole jäänyt kirjoittelulle. Pyrin kyllä nyt tän jälkeen vähän aktivoitumaan koska tällä foorumilla (noin yleisesti) on kyllä paras henki mihin oon törmänny.
Rakkaus on tärkeää.
tensai
 
Viestit: 316
Liittynyt: 02.07.2007 12:56

Re: Kulmassa.fi on pelkkä tapahtumanmainostaja

ViestiKirjoittaja Andy » 10.12.2012 10:26

Joo eli kyllähän se tilanne on se, että foorumit ovat hiljenemässä kaikkialla lähinnä Facebookin tieltä. Twitter nyt ei suomessa vielä ole mikään iso tekijä, mutta on tulossa.

Ajatus että korkea taso rohkaisisi porukkaa kirjoittelemaan tänne niin ... öö ... missä ne viestit sitten on? Taso sinänsähän on toki esim. Pakkista korkeampi mutta se ei todellakaan ole rohkaissut noviiseja kirjoittamaan ja tämä on täysin toiveajattelua. Noviiseja rohkaisee kirjoittamaan se, että sata muutakin aloittelijaa kyselee ties mitä taivaan ja maan välissä. Pakkis on ainoa suomalainen kamppailufoorumi, jossa tämä toimii edelleen.

Omalla nimellä rekisteröityminen on myös aivan kuollut idea. Se vain vähentää rekisteröitymishaluja ja millä ihmeellä meinasitte, että nimi tarkistettaisiin? Jos joku ilmoittaa olevansa Kalle Mikkonen Tampereelta niin mistä ylläpitäjät tietävät ettei hän ole Jani Heikkinen Espoosta?
http://www.kickboxingteam.com/
http://www.facebook.com/KBToulu

Ero unelmien ja saavutusten välillä on tahto!
Avatar
Andy
 
Viestit: 2077
Liittynyt: 18.06.2006 15:26
Paikkakunta: Oulu

Re: Kulmassa.fi on pelkkä tapahtumanmainostaja

ViestiKirjoittaja tiikerinsilmä » 10.12.2012 21:35

Pakkiksenkin puolella on pari aika isoa kirjoittelijaa jotka täältä uupuu. Karhuherrahan ei taida täällä olla edes rekiteröityneenä? ja Pasi_MMAfinlandhan tännekki joskus jonkun viestin pisti, mutta tais herran mielipiteet ja visiot olla liikaa isolle osalle tän foorumin kirjottajista. Täälläkin ehkä ollaan vähän turhan kaavoihin kangistuneita loppupeleissä? Asia mikä varmasti karsii myös uusia kirjoittajia.
"When the shit goes down I only have one speed, Lightening"
-Mike "The Machine" Connors-
Avatar
tiikerinsilmä
 
Viestit: 790
Liittynyt: 30.05.2006 10:47

Edellinen

Paluu Kulmassa.fi

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron