Potkunyrkkeilyn Low Kick ja K1 EM-kisat 2012

Keskustelu potkunyrkkeilystä (K-1, amatööripotkunyrkkeily jne.)

Potkunyrkkeilyn Low Kick ja K1 EM-kisat 2012

ViestiKirjoittaja Andy » 28.10.2012 17:51

http://www.kickboxing.fi/?x103997=266905

Kuva
Maria Martikainen (vas.), Anne Katas ja Camilla Viksten

Vantaan Kamppailukeskuksen Anne Katas, Camilla Viksten ja Maria Martikainen edustavat Suomea Low Kick EM-kisoissa Turkin Ankarassa.

EM-kisat käydään 29.10.-3.11. Suomalaisten kisaurakka alkaa maanantaina 29.10. punnituksella. Ensimmäiset ottelut alkavat aikataulun mukaan tiistaina 30.10. Kisoissa Camilla Vikstenin sarjassa alle 60kg on mitalisteille jaossa paikka vuoden 2013 Pietarin Combat Games -kisoihin.

Kisoja voi seurata myös Facebookissa: http://www.facebook.com/eukickboxing2012

Joukkue:

LK -48 Maria Martikainen VKK

LK -60 Camilla Viksten VKK

LK -65 Anne Katas VKK

Valmentaja: Pasi Rantala

Tuomari: Sami Savo

Kuva
Kisahalli
http://www.kickboxingteam.com/
http://www.facebook.com/KBToulu

Ero unelmien ja saavutusten välillä on tahto!
Avatar
Andy
 
Viestit: 2077
Liittynyt: 18.06.2006 15:26
Paikkakunta: Oulu

Re: Potkunyrkkeilyn Low Kick ja K1 EM-kisat 2012

ViestiKirjoittaja Andy » 03.11.2012 11:33

Maria Martikainen voitti EM-kultaa. Lisäksi Camilla Viksten sai pronssia.

http://www.fightsport.fi/muut-lajit/mar ... -em-kultaa

Kuva

Vantaalaisottelija Maria Martikainen voitti Euroopan mestaruuden Turkin Ankarassa pidetyissä potkunyrkkeilyn EM-kisoissa.

Turnauksen voittoon tarvittiin neljä ottelua ja perjantain loppuottelussa kukistui hallitseva maailmanmestari, Ranskan Lizzie Largilliere. Sitä ennen vantaalaisen joutuivat tunnustamaan paremmakseen Espanjan, Kroatian ja Venäjän edustajat.

- Ensimäisenä kohtasin espanjalaisen. Ottelu sujui ongelmitta ja huokasin helpotuksesta, etteivät kisani loppuneet lyhyeen. Samana päivänä voitettavana oli kroatialainen. Hän ei saanut blokkailtua alapotkuja, joten oli selvää, mikä oli tulituksen kohteena. Ottelu päättyikin lopulta luvunlaskuun, Turkista tavoitettu Martikainen kertaa.

- Eniten perhosia vatsaan aiheutti finaalipaikkaa myös havitellut venäläinen. Saimme molemmat ottelussa miinuspisteen ja hän vielä toisenkin sitomisesta, joten se kertoo jotain molempien periksiantamattomuudesta.

Martikainen otteli normaalia sarjaansa ylempänä alle 52-kiloisissa. Tässä painoluokassa oli mitalisteille tarjolla myös kisaliput ensi vuonna Pietarissa pidettävään Combat Games -turnaukseen, joten Martikainen pääsee edustustehtäviin myös tuolloin.

Nopeasti maamme potkunyrkkeilyn eliittiin nousseen Martikaisen saavutus on historiallinen, sillä kukaan suomalainen ei ole aiemmin onnistunut voittamaan ensimmäisiä arvokisojaan. Suorituksen arvoa korostaa se, että finaalissa Martikainen nousi voittoon päätöserässä.

- Ottelu ei tosiaan ollut helppo. Viimeisessä erässä sain napsittua tarpeeksi pisteitä jotka riittivät voittoon. Kisat olivat kaikin puolin hyvin opettavat ja koin myös monia uusia asioita. Aivan loistavaa!

- Nyt on mestaruuspokaali kourassa ja fiilis on jokseenkin epätodellinen. Sarjassani oli 11 ottelijaa, joten mitalin saaminenkin tuntui todella kaukaiselta, Martikainen summaa.
http://www.kickboxingteam.com/
http://www.facebook.com/KBToulu

Ero unelmien ja saavutusten välillä on tahto!
Avatar
Andy
 
Viestit: 2077
Liittynyt: 18.06.2006 15:26
Paikkakunta: Oulu


Paluu Potkunyrkkeily

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa