Tampere: Chitalada Finland tammikuu 2019/ Muaythai/ Krav Mag

Kamppailu-urheiluun liittyvät tapahtumailmoitukset (alkeiskurssit, näytökset, leirit jne.)

Tampere: Chitalada Finland tammikuu 2019/ Muaythai/ Krav Mag

ViestiKirjoittaja Milja » 16.11.2018 12:49

SEURAAVAT PERUSKURSSIMME ALKAVAT tammikuussa 2019

Tarjoamme parhaat ohjaajat, sekä reilusti treeniaikaa!

Olemme toimineet jo reilun 40-vuoden ajan. Kokemus ja toiminnan pitkäjänteisyys näkyvät sekä kilpailumenestyksessä, että laadukkaassa, turvallisessa ja mukavassa harjoittelussa, myös tavallisen kuntoilijankin näkökulmasta.

Chitalada Finland on ollut useana vuotena Suomen menestynein thainyrkkeilyseura, tämä takaa myös laadukkaan opetuksen kuntoilumielellä treenaavalle. Pääosa harrastajistamme onkin mukana ihan kuntoilumielellä.

SYKSYLLÄ CHITALADALLA VOIT HARJOITELLA OHJATUSTI JOKA PÄIVÄ JA MYÖS PÄIVÄLLÄ!

Syksyn uutuuksina sali aukeaa myös sunnuntaisin, jolloin kurssin jälkeen tarjoamme ohjattuja harjoituksia viikon jokaisena päivänä, sekä aloitamme myös viikottaiset, ohjatut päivätreenit!

PERUSKURSSEILLE ILMOITTAUTUMINEN:

Voit ilmoittautua kursseille ensimmäisten harjoitusten yhteydessä, tai myös etukäteen keskustan salin kassalle (Puutarhakatu 12), tai lähettää ennakkoilmoittautumisen sähköpostilla: chitaladafinland@hotmail.com

Ilmoita sähköpostissasi nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, sekä mihin ryhmään (Krav Maga, Thai/Kick, Naisten kuntothai) haluat ilmoittautua.Ilmoita myös ilmoittaudutko keskustan, vai Hervannan ryhmään.

Ensimmäinen harjoituskerta on ilmainen.

MUAYTHAI(THAIBOXING) /KICKBOXING:

HERVANTA: Ensimmäiset harjoitukset tiistaina 15.1.2019 klo: 17.00

Vapaa-aikatalo, Lindforsinkatu 5 (Sali 136)

(Ohjatut harjoitukset tiistaisin ja torstaisin klo 17:00 - 18:30 + jo kurssin aikana mahdollisuus käydä samalla maksulla perjantain välineharjoituksessa klo 18:30 - 20:30 + keskustan vapaa-vuorolla lauantaisin, sekä osallistua kahvakuulaan ja MMA/lukkopainiin 1x/viikossa.)

KESKUSTA: Ensimmäiset harjoitukset tiistaina 15.1.2019 klo: 20.00

Puutarhakatu 12

(Ohjatut harjoitukset tiistaisin ja torstaisin klo 20:00 - 21:30 + jo kurssin aikana mahdollisuus käydä samalla maksulla vapaa-vuorolla lauantaisin, sekä osallistua kahvakuulaan ja MMA/Lukkopainiin 1x/viikossa.)

Peruskurssin ohjaajana keskustassa toimii Suomen kaikkien aikojen menestynein thainyrkkeilijä Milja Nurmi, sekä mukana myös Chitaladan päävalmentaja Pertti Nurmi.

Peruskurssilla käydään Muaythain ja KB:n perusteet. Mahdollisuus jatkaa myös kuntothai-ryhmässä, missä ei ole lainkaan ottelunomaista harjoitusta. (Ei myöskään peruskurssin aikana).Suurin osa harrastajistamme on mukana ihan kuntoilumielellä, mutta jos tavoitteesi on jossain vaiheessa myös nousta kehään kilpailumielellä, saat varmasti parhaan mahdollisen valmennuksen, jonka avulla seuramme ottelijat ovatkin otelleet menestyksekkäästi.

Chitalada Finland on tunnettu laadukkaasta ja monipuolisesta harjoittelusta, tämän seurauksena on voitettu useita Suomen mestaruuksia sekä Potkunyrkkeilyssä että Thainyrkkeilyssä, kuten myös useita kansainvälisiä arvokisamitaleita. Ottelijamme ovat menestyneet niin amatööri-, kuin ammattilais-kilpailuissa.

Saavutuksina voidaan mainita mm amatööreissä:
-lukuisia Suomen mestaruuksia

-Pohjoismaiden mestaruuksia
-Euroopan mestaruuksia
-maailmanmestaruuksia

Ammattilaisissa mm:
-Pohjoismaiden mestaruus
-Euroopan mestaruuksia
-useita maailmanmestaruuksia
-Thaimaan thainyrkkeilystadionien mestaruuksia
Lisäksi, ainoana kamppailulajiseurana Suomessa: Sportaccord Combat Games-kultamitali. (Ja ainoana thainyrkkeilyn osalta koko Pohjoismaissa). Kilpailumenestys osoittaa opetuksemme erinomaisen tason, josta pääsee nauttimaan seuramme jokainen harrastaja.

Pitkäaikaisen kokemuksen ja kilpailumenestyksen myötä seuramme on tunnettu Suomen ulkopuolellakin ja salimme, sekä valmennuksemme, onkin saavuttanut arvostetun maineen myös Thainyrkkeilyn emämaassa, Thaimaassa, jossa jäseniemme käytettävissä on myös oma yhteistyösalimme Bangkokissa. Salillamme vierailee myös Suomessa aktiivisesti thaimaalaisia huippuottelijoita ja meillä on erittäin hyvät kontaktit eri maihin, joka takaa hyvät mahdollisuudet esim. otteluihin eri maissa.

Myös kuntoilumielellä harrastavalle nämä perusteet antavat varmasti takuun laadukkaasta valmennuksesta.

Chitalada Finland on viime vuosien menestynein Thainyrkkeilyseura Suomessa, tämä takaa myös laadukkaan opetuksen kuntoilumielellä treenaavalle. Pääosa harrastajistamme onkin mukana ihan kuntoilumielellä.

Video aiemmasta peruskurssinäytöksestä:

http://www.youtube.com/watch?v=oI-COa4L ... e=youtu.be

Sekä linkit Chitaladan järjestämien ottelutapahtumien trailereihin:

http://youtu.be/r4kWzwTGGwo

http://youtu.be/MQ7XbVz_c8QNAISTEN KUNTOTHAI:

KESKUSTA: Ensimmäiset harjoitukset maanantaina 14.1.2019 klo: 17.00

Puutarhakatu 12Nyt omana ryhmänään. Kilot katoavat ja kunto nousee! Suosittu kuntoiluhenkinen ryhmä naisille.

Ensimmäinen harjoitus ilmainen.

(Ohjatut harjoitukset maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17:00 - 18:30 sekä jo kurssin aikana mahdollisuus käydä samalla maksulla vapaa-vuorolla lauantaisin, sekä osallistua kahvakuulaan ja MMA/Lukkopainiin 1x/viikossa.)

JUNNUTHAI:

KESKUSTA: Uudet harrastajat voivat tulla mukaan joka lauantai klo: 11.45-12.45.

Puutarhakatu 12

Suosittu junnuryhmä on tarkoitettu n.7-14 vuotiaille. Mukavaa ja monipuolista liikuntaa lajiharjoitusten ohessa.

Ohjatut harjoitukset 1 x/vko. Lauantaisin klo:11.45.-12.45. (kokeneemmat juniorit klo:11.45- 13.15.).

KRAV MAGA:

Krav Maga on tehokas ja helposti opittava moderni itsepuolustus-, voimankäyttö- ja lähitaistelujärjestelmä. Taktiikkaan ja suoraviivaisiin tekniikoihin perustuva järjestelmä hyödyntää ihmisen luontaisia reaktioita sekä arkoja paikkoja. Siitä johtuen Krav Magaa on sanottu tositilanteissa testatuimmaksi lähitaistelujärjestelmäksi maailmassa.

Krav Maga soveltuu nuhteettomille (ei rikoksia), täysi-ikäisille naisille ja miehille (K-18) itsepuolustusharrastukseksi ja viranomaisille ammattikäyttöön.

Tavallisimpien otteiden, kuristusten sekä lyöntien ja potkujen torjumisien lisäksi harjoitellaan terä-, lyömä- ja ampuma-asetta vastaan tehtäviä tekniikoita, jonka opetuksesta vastaavat Tampereen vanhimman Krav Maga-koulun kokeneet ja ammattitaitoiset liiton (FEKM/PKMI) viralliset kouluttajat.

Video FEKM:n näytöksestä itsepuolustuslajien festivaaleilta Bercystä vuodelta 2010:

http://m.youtube.com/watch?v=5VbVZKNaAT ... re=related

Ensimmäinen harjoitus ilmainen.

KESKUSTA: Ensimmäiset harjoitukset maanantaina 14.1.2019 klo: 20:00

Nääshalli, Budo4

HERVANTA: Ensimäiset harjoitukset maanantaina 14.1.2019 klo: 18:30

Vapaa-aikatalo, Lindforsinkatu 5 (Sali 136)

(Ohjatut harjoitukset maanantaisin ja keskiviikkoisin sekä jo kurssin aikana mahdollisuus käydä samalla maksulla vapaa-vuorolla lauantaisin, sekä osallistua kahvakuulaan ja MMA/Lukkopainiin 1x/viikossa.)

KAHVAKUULA:

Ei omaa peruskurssia, mutta kaikille jäsenille (myös kurssilaisille) ohjattu harjoitus kerran viikossa, joka sisältyy jäsen/kurssimaksuun.

MMA/LUKKOPAINI:

Ei omaa peruskurssia, mutta kaikille jäsenille (myös kurssilaisille) ohjattu harjoitus kerran viikossa, joka sisältyy jäsen/kurssimaksuun.

HUOM: meillä käy SPORTTIPASSI/ePassi, SMARTUM-liikuntasetelit, SMARTUM Saldo, TYKY-setelit, sekä Luottokunnan Virikesetelit! Keskustan salin kassalla voit maksaa myös pankki- ja luottokorteilla.

KURSSI-INFOA, YLEISTÄ:

Kurssimme ovat erittäin suosittuja ja voit ilmoittautua kursseille näytöspäivänä, tai ennakkoon sähköpostitse ja voit varmistaa näin pääsyn haluamaasi ryhmään.

Peruskurssin jälkeen voit harjoitella sekä keskustan salin, että Hervannan vuoroilla.

Täten esim Thainyrkkeilyssä harjoituksia kurssin jälkeen n kymmenen harjoitusta viikossa, joista voit valita itsellesi sopivat ryhmät ja ajat. (Krav Magassakin viisi ohjattua harjoitusta + vapaavuoro).

Ohjatut harjoitukset aina 1,5 tunnin pituisia.

KURSSI-INFOA:

Hinta: 110 E

HUOM: Meillä ei erikseen liittymismaksuja, jäsenmaksuja tai pitkiä sitoumuksia!

Kesto: n.2,5 kk

Ohjatut lajiharjoitukset 2 x/vko a 1,5h.

LISÄKSI KURSSIN HINTAAN SISÄLTYY:

Mm:

VAPAAVUORO: (Ei ohjausta, mutta salin välineet käytössä omatoimiseen harjoitteluun)

Keskusta: Lauantai- iltapäivisin

OHJATUT JOOGA-tunnit noin kolmen viikon välein.

Aktiiviseen toimintaamme voit tutustua osoitteessa:

http://www.chitalada.com/

Wave100-kanavan ohjelma, joka kuvattu salillamme:

http://www.youtube.com/watch?v=ZpGue986w48

Tervetuloa!
Milja
 
Viestit: 5
Liittynyt: 19.02.2007 14:38

Paluu Ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 4 vierailijaa

cron