Chitalada Tampere. Keskusta ja Hervanta.

Kamppailu-urheiluun liittyvät tapahtumailmoitukset (alkeiskurssit, näytökset, leirit jne.)

Chitalada Tampere. Keskusta ja Hervanta.

ViestiKirjoittaja pertsa » 12.08.2017 09:51

Tampereella pääsee syksyllä mukaan taas Muaythain, eli thainyrkkeilyn (+K1) kuin myös Krav Magan peruskurssille niin keskustassa, kuin Hervannassakin.
Omat ryhmät on myös erikseen junnuille ja naisille.
Keskustan Muaythain/K1/peruskurssin ohjaajana toimii Suomen kaikkien aikojen menestynein thainyrkkeilijä, Milja Nurmi (os Heino) ja mukana kurssilla on myös ohjaamassa allekirjoittanut, Chitaladan päävalmentaja.
Mikäli olet harjoitellut ko lajeja aiemmin muualla, voit tulla mukaan suoraan jatkoryhmiin ja yhteistyösaleja löytyy myös eri puolilta Thaimaata.
Peruskurssin hintaan kuuluu myös viikottaiset kahvakuula- ja MMA/lukkopainitunnit ja tasaisin väliajoin järjestettävät oheistoiminnot, kuten Jooga ja ylimääräiset seminaarit.
Lisätietoja nettisivujemme kurssitiedotteet-sivulla.

P.S. Meillä käy myös paljon muiden kamppailulajien harrastajia oppimassa tehokasta pystytekniikkaa.

Tervetuloa!

http://www.chitalada.com
https://www.facebook.com/groups/Chitala ... =bookmarks

Kuva

Kuva
pertsa
 
Viestit: 71
Liittynyt: 12.07.2006 11:44

Re: Chitalada Tampere. Keskusta ja Hervanta.

ViestiKirjoittaja pertsa » 24.08.2017 21:04

CHITALADAN SYKSYN TOIMINNASTA LISÄÄ..

Uudet kurssit alkavat tosiaan syyskuun alussa ja kursseilla ja muissa ryhmissä on hyvät ja motivoituneet ohjaajat.

Kaikki lajitreenit on edelleen 1,5h, paitsi minun vetämät 1h 45min..
Treenejä on runsaasti kurssin jälkeen, mm ohjattuja Muaythai/K1-treenejä kurssin jälkeen yhteensä 9 harjoitusta viikossa, joista voi valita sopivat ajat ja paikat ja naisille vielä 2 omaa treeniä siihen lisää!

Krav Magassakin normaalitreenien lisäksi paljon muuta ohjelmaa jatkuvasti kotimaisen ja kansainvälisen liiton puitteissa ja kaikkea extrasettiä on sovittu jo muutenkin, mm seuraavaa: (osa on ollut myös aiemmin):

-viikottainen kahvakuulatunti kaikille jäsenille

-viikottainen MMA/lukkopainitunti ulkopuolisen lajin asiantuntijan ohjaamana

-kerran kuukaudessa tulee myös alan ammattilainen vetämään Jooga-tuntia, joka toimii hyvin palauttavana ja rentouttavana harjoituksena normitreenien ohella venytyksineen ja hengitysharjoituksineen.

-Ammattinyrkkeilijä Jussi Koivula tulee vetämään myös nyrkkeilyharjoitukset kaikille jäsenille n 3-4 viikon välein.

-Hervannassa aloitamme myös lukkopainitreenit Krav Maga-treenien ohessa. Noin kerran kuussa tulee joko ulkopuolinen lajin ammattilainen vetämään harjoitukset, tai seuramme omat lajia harrastaneet jäsenemme pitävät ko harjoituksen

-ylimääräisiä ohjattuja yhteisharjoituksia seuran päävalmentajan (minun) pitämänä, joissa perehdytään eri Muaythain ja K1-tekniikoiden osa-alueisiin.

-muita ulkopuolisten lajien asiantuntijoiden pitämiä seminaareja, mm: Vapaaottelu/MMA/lukkopainiseminaari 7.10. Timo-Juhani "Tipi" Hirvikankaan vetämänä.

Nämä kaikki on tosiaan tarkoitettu kaikille Chitaladan jäsenille, myös peruskurssilaisille ja ovat kaikki Chitaladan jäsenille myös ilmaisia.

Myös mm seuraavia tapahtumia tulossa:

-Suomen Muaythai-liiton salikisat 30.9. Chitaladan salilla

-PKMI:n Krav Magan virallinen talvileiri Tampereella Varalassa 28-29.10. Leirillä on mahdollisuus osallistua virallisiin tasokokeisiin keltaisesta ruskeaan asti.

-Ampuma-aseleiri alustavasti la 23.9
Paikka: Pollarin ampumarata, keuruuntie 557 Mänttä-Vilppula
Ulkopuoliset kouluttajat.
Aseen käsittelyä ja ammuntaa n klo 9-17
kuljetukset Tampereelta klo 7 ja paluu n klo 19
Ajankohta ja hinta varmistuu vielä.

-Suomen Potkunyrkkeilyliiton alueleiri (haettu) Chitaladan salilla 2-3.12. Tällöin mahdollisuus myös suorittaa Suomen Potkunyrkkeilyliiton (ja WAKO:n) virallisia vöitä keltaisesta vihreään vyöhön asti. Ohjaan leirin ja pidän vyökokeet (Pirkanmaan korkein Potkunyrkkeilyn musta vyö, 3. Dan, jolla tällä hetkellä on myös ainoana henkilönä Pirkanmaalla voimassa oleva oikeus pitää vyökokeita potkunyrkkeilyssä.)

Mikäli olet harrastanut aiemmin Muaythaita, Potkunyrkkeilyä, tai Krav Magaa meillä, tai jossain toisessa seurassa, voit aloittaa harjoittelun meillä myös heti jatkoryhmistä "vanhana jäsenenä" ja voit käydä kaikissa harjoituksissa niin keskustassa, kuin Hervannassakin sekä osallistua näihin ylimääräisiin harjoituksiin ja olet oikeutettu muihinkin jäsenetuihin ja -alennuksiin.


Tervetuloa!
pertsa
 
Viestit: 71
Liittynyt: 12.07.2006 11:44


Paluu Ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa