Kivennäisvedet?

Keskustelu kamppailu-urheilijan ravitsemuksesta (ravintovalmennus, painonpudotus, lisäravinteet jne.)

Kivennäisvedet?

ViestiKirjoittaja princess » 26.09.2006 18:35

Kuules Maija!
Ite oon aika surkea juomaan vettä, vaikka sitä pitäisikin lipitellä pitkin päivää. Treeneissä tulee juotua, mutta muuten ei pahemmin. Huomaan aina etten ole juonnut ja sitten tulee ahdattua sitä vettä sen verran että saa koko päivän juosta vessassa..:) Ulos kun lähtee, niin ei viitti paljon juoda kun sit saa taas ettiä vessaa ympäri kaupunkia. Janoon sitä on mukava juoda, mutta muuten vaan lipitellen se ei hirveästi houkuttele. Mutta varsinainen kysymys olikin että: Miten on kivennäisvesien yms. laita? Onko niitä hyvä juoda? Onko haittaa / hyötyä jne? Niitähän on erilaisia, tavallisia vichy novelle, friss, vähäkalorisia,matalahiilihappoisia jne...

Thänks, Nähdään tatamilla..:) :twisted:
Rukoile tai taistele...ei se pakene..
princess
 
Viestit: 53
Liittynyt: 09.06.2006 21:16
Paikkakunta: helsinki

ViestiKirjoittaja Maija » 27.09.2006 19:14

Moromoro!

Kivennäisvedet on ihan ok. Niiden kohdalla pitää vaan muistaa, että niiden sisältämät kivennäisaineet ei kata päivittäistä kivennäisainetarvetta. Mutta, jos hiilihapollinen menee naturaalivettä paremmin alas, niin siitä vaan. :lol:

Friss-kivennäisvesi on makeutettu mm. hedelmäsokerilla, joten sitä ei kannata ehkä lipitellä litratolkulla, sillä hedelmäsokerin nauttimisessa on joitain rajoituksia päivittäisessa saannissa. Mutta ok janojuoma.

Paikat alkaa olla kunnossa ja Espanjan reissu takana, joten valmistaudupa henkisesti ens viikon treeneihin... I'm coming! :twisted:

Maija
Asenne se on mikä ratkaisee.
Maija
 
Viestit: 127
Liittynyt: 09.06.2006 09:51


Paluu Ravitsemus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron