Kallioisen taitava nyrkkeily ei aivan riittänyt voittoon

kuva_nyrkkeily_kalle_kallioinen_200px


Sijoitusottelussaan Kallioinen kohtasi Australian Satali Tevi-Fuimaonon. Ensimmäiisen ottelun tappiosta jäi sen verran hampaankoloon, että tavoitteena oli nostaa selvästi tasoa, ja ottaa voitto päätösottelussa.

Kallioinen nostikin tasoaan ja sai heti juonesta kiinni ottelussa. Ajoittain hienoja välähdyksiä taidostaan esitellyt suomalainen osui takimmaisellaan monipuolisesti. Viime vuoden B-junioreiden maailmanmestariksi itsensä iskenyt australialainen esitti myös taidokasta nyrkkeilyä. Tevi-Fuimaono onnistuikin kääntämäänn ottelua edukseen vahvalla lähiottelullaan ja aktiivisella nyrkkeilyllä etenkin erien lopuissa. Valitettavasti Kallioisen hieno ottelu ei riittänyt voittoon asti tuomareiden papereissa, jotka kirjasivat ottelun Australiaan tuomariäänin 3-0.

Kallioinen oli hyvin mukana viimeisessä ottelussaan, joten harmitus olikin melkoinen, kun voitto pääsi karkaamaan Australiaan. Kalle totesi heti ottelun jälkeen, että enemmän on treenattava. Vaihdoimme ottelun jälkeen muutaman sanan Australian valmentajan kanssa, ja olimme yksimielisiä siitä, että näimme hyvän nyrkkeilyottelun.

Maanantai 25.8.

75 Satali Tevi-Fuimaono AUS – Kalle Kallioinen FIN 3-0 (30-27, 30-27, 30-27)

kuva_nyrkkeily_kalle_kallioinen_yog_matsi

Suomi vs Australia (kuva: Lars Dahlberg)

Teksti: Jarkko Pitkänen

Comments are closed.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys