Boxing Night Helsingin Urheilutalo 9.5.2014 klo 18

tatli_090514
Helsingin Urheilutalolla käydään 7 ottelun ammattinyrkkeilyilta, jonka pääottelussa Edis Tatli, 26, puolustaa WBA-liiton Intercontinental-mestaruuttaan 35-vuotiasta italialaista Antonio de Vitisiä vastaan. Ovet tapahtumaan aukeavat klo 18 ja ottelut alkavat klo 19.

De Vitisin osalta Urheilutalon Boxing Nightia voi kutsua ”viimeiseksi mahdollisuudeksi” iskeä läpimurto isoihin otteluihin. Kosovolaistaustaisella ”Prince” Tatlilla ei puolestaan ole varaa takaiskuun, jotta ensi kauteen suunniteltu MM-ottelu pysyy mahdollisena.

Eva Wahlström hakee lisää kehätuntumaa rutinoitunutta ja taitavaa puolatarta vastaan. Karina Kopinska yllätti viime lauantaina EM-haastajaksikin kaavaillun Ruotsin Anna Donatella Hultinin Malmössä ja tähtää nyt skandinaaviseen tuplaan. Wahlströmin on tarkoitus puolustaa heti alkusyksystä Euroopan mestaruuttaan ja kovat kilpaerät ovat pitkän tauon jälkeen tarpeen.

Juho Tolppolan paluu

Kaksinkertainen ammattinyrkkeilyn EM-haastaja Juho ”TNT” Tolppola, 32, palaa kehään liki viiden vuoden ottelutauolta. Tolppola kohtaa paluuottelussaan voittamattoman ruotsalaisen Suro Ismailovin, 23, kuusieräisessä välisarjan ottelussa.

Vuonna 2001 alkaneella ammattilaisurallaan Tolppola on iskenyt 29 ottelussa 22 voittoa. Hän otteli vuonna 2008 kahdesti ylemmän kevyen sarjan Euroopan mestaruudesta, mutta jäi molemmilla kerroilla ilman mestaruusvyötä. Amatöörinä Tolppola saavutti EM-pronssia vuonna 2000.

Illan muissa otteluissa nähdään suomalaisista Jussi Koivula, Niko Jokinen, Niklas Räsänen ja Henri Kekäläinen.

Liput tapahtumaan Lippupalvelusta.

Boxing Night on katsottavissa myös osana MTV Katsomon MTV Total Sport -tilausta tai sen voi ostaa erillisenä Pay Per View -tuotteena hintaan 8,95 euroa. Lähetyksen voi katsoa tietokoneen lisäksi mobiililaitteilla tai Samsung SmartTV:n MTV Katsomo -sovelluksen kautta.

Kuvia punnitustilaisuudesta

Tapahtuman pääottelija Edis Tatli painoi 61,235 kiloa ja hänen haastajansa Antonio De Vitis 61,1 kiloa. Eva Wahlstömin paino oli tasan 60 kiloa ja hänen vastustajansa Karina Kopinska 59,3 kiloa.

Kuvaaja Minna Hatinen.

Tatli vs. De Vitis

Tatli vs. De Vitis

wahlstrom-kopinska

Wahlström vs. Kopinska

Tolppola vs. Ismailov

Tolppola vs. Ismailov

Koivula vs. Gogichashvili

Koivula vs. Gogichashvili

Räsänen vs. Tolstihs

Räsänen vs. Tolstihs

Jokinen vs. Kandelaki

Jokinen vs. Kandelaki

Kekäläinen vs. Loginovs

Kekäläinen vs. Loginovs

Comments are closed.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys