Ringside Fight Night 3 lauantaina 19.5. klo 18 Leppävaarassa

Ringside Fight Night 3
Kolmas Ringside Fight Night -tapahtuma isketään huomenna 19. toukokuuta Ringside Gymillä Leppävaarassa. Ovet aukeavat klo 17.30 ja ottelut alkavat klo 18.00. Suomalaisottelijoista kehässä nähdään Niko Jokinen, Jarkko Putkonen sekä ammattilaiskehissä debytoiva Mikko Säteri.

Kaikki 17 ammattilaisotteluaan voittaneen Niko Jokisen vastustaja kuusieräisessä ylemmän keskisarjan ottelussa on Liettuan Dmitrij Kalinovskij, joka on voittanut 16 ottelustaan seitsemän.

20-vuotias liettualainen on on erittäin ulottuva ja varsin taitava, mutta Jokinen lienee nuorukaisella liian vahva ja rutinoitunut. Kalinovskij saattaa alussa aiheuttaa Jokiselle hieman harmaita hiuksia, mutta lopussa isoin kysymys lienee se kestääkö liettualainen täydet kuusi erää Jokisen tarjoamia tällejä.

Ammattilaisuransa erittäin vakuuttavasti viidellä voitolla avannut Jarkko Putkonen saa vastaansa Latvian Vitalijs Parsinsin.

Parsins on voittanut kaksi ottelua ja hävinnyt kolmesti. Mies on Putkosen tavoin pistänyt Stanislavs Leonovsin kumoon. Putkonen teki sen avauserässä ja Parsins kolmannessa erässä. Suomessa Harri Okkoselle ja Timo Laineelle hävinneelle, mutta Roope Puumalaisen kukisteelle Ivars Sedlinsille Persins hävisi jokaisen erän viime vuonna käydyssä taistossa.

Kolmannessa ottelussa nähdään ammattilaiskehissä debytoiva Mikko Säteri, joka kohtaa nelieräisessä raskaan keskisarjan ottelussa Romans Iljusenkon.

Lisätiedot: www.ringsidegym.fi

Comments are closed.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys