Robert Helenius itsevarma EM-ottelun kynnyksellä

nyrkkeily_robbe_281111
Tulevana lauantaina Hartwall Areenalla britti Derek Chisoraa vastaan raskaansarjan Euroopan mestaruudesta otteleva Robert Helenius esiintyi maanantaina uudella Ringside Gymillä Espoossa pidetyissä lehdistöharjoituksissa hyväntuulisena ja itsevarman oloisena.

-
--

– Tunnelma on oikein hyvä. Olen erinomaisessa kunnossa ja otteluviikko sujunee rutiininomaisesti. Teen kevyitä teräviä harjoituksia ja juttelen lehdistölle, hyväntuulinen Helenius kertoi.

– On hienoa päästä jälleen ottelemaan Suomessa. Lippuja on kuulemma myyty erittäin paljon. Suomalaisten kannustus tuo varmasti kylmät väreet ennen ottelua.

Heleniuksen kohtaava Derek Chisora saapuu Suomeen tiistai-iltana. Helenius tapaa hänet ensi kertaa keskiviikkona lehdistötilaisuudessa.

– Chisora on uhonnut kovasti tyrmäävänsä minut, joten mielenkiintoistahan on nähdä hänet kasvotusten. Tiedän kukistavani hänet, joten minulla ei ole paineita yrittää ottaa mitään henkistä yliotetta ennen ottelua, Helenius paljastaa.

Naisten MM-ottelu

Välisarjan naisten maailmanmestarilla Cecilia Braekhusilla, 30, on hallussaan WBA-, WBC-, ja WBO -liittojen MM-tittelit. Kaikki 18 otteluaan voittanut norjalainen puolustaa lauantaina titteleitään havaijilaista Kuulei Kupiheata vastaan.

– Olen kukistanut kaikki jotka ovat yrittäneet riistää mestaruusvyöni, eikä lauantai tule olemaan poikkeus. Olen valmistautunut kovaan otteluun ja tulen poistumaan kehästä voittajana.

Tapahtumaan on myyty jo lähes 10 000 lippua.

Comments are closed.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys