Tiistain ammattinyrkkeilyillan lipunmyynti ollut vilkasta

everlast_jubileum_350x200
Huomenna tiistaina 11. toukokuuta Kirkkonummella iskettävän Boxing Night – Everlast Jubileum -ammattinyrkkeilyillan pääsyliput ovat menneet hyvin kaupaksi. Nyrkkeilyillan kiinnostavimmat nyrkkeilijät ovat voittamattoman Dario Matorrasin kohtaava Amin Asikainen, Eva Wahlström ja WBO-liiton höyhensarjan Inter-Continental titteliään puolustava Norjan Andreas Evensen, joka on arvostettu WBO:n maailmanlistalla yhdeksänneksi.

Wahlströmin vastus on Unkarin Zsofia Bedö ja Evensen saa vastaansa Argentiinan kokeneen Jose Saezin.

– Hyvä kiinnostus tapahtumaa kohtaa ei ole tullut yllätyksenä. Amin ottelee ensi kertaa kahdeksaan vuoteen kotipaikkakunnallaan, Eva on etenkin upean debyyttiottelunsa jälkeen kiinnostava ja illan kruunaa todella kovatasoinen titteliottelu, jossa esiintyy suomalaisille jo tutuksi tullut norjalainen, promoottori Pekka Mäki myhäilee.

– Seisomapaikkoja saa takuuvarmasti vielä otteluiltana Varuboden Areenan ovelta, mutta istumapaikkojen uskon loppuvan kokonaan jossain vaiheessa. Toki istumapaikkojakin on vielä saatavilla.

Kirkkonummella isketään yhteensä kuusi kovaa taistoa. Tapahtumassa nyrkkeilevät myös Euroopan Unionin mestaruusotteluun tyrkyllä oleva Ville Piispanen ja Tampereen Jussi Koivula, sekä toisensa kohtaavat Porvoon Petter Antman ja Porin Sami Selesmaa.

– Myös illan esiottelut ovat herättäneet kiinnostusta. Esimerkiksi Porvoosta on tulossa bussilastillinen ihmisiä kannustamaan heidän omaa rautanyrkkiään. Helsingistä on vain puolen tunnin junamatka Kirkkonummelle ja sieltäkin on tulossa paljon ihmisiä iltaan, Mäki arvioi.

Klo 19.30 alkavan nyrkkeilyillan ottelulista:

Ville Piispanen, Helsinki – Luis Acevedo, Meksiko
Eva Wahlström, Helsinki – Zsofia Bedö, Unkari
Petter Antman, Porvoo – Sami Selesmaa, Pori
Jussi Koivula, Tampere – Leonti Vorontsuk, Viro
Amin Asikainen, Kirkkonummi – Dario Matorras, Argentiina
Andreas Evensen, Norja – Jose Saez, Argentiina

Boxing Night nähdään MTV3 MAXilla ja MTV3 Katsomossa suorana lähetyksenä.

Lisätiedot:
www.boxingnight.fi
040 – 568 9939 / Pekka Mäki

Comments are closed.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys