Loppuraportti: Lappeenranta FIGHT NIGHT 4

Viikko sitten toivuttiin Lappeenrannassa Fight Nightista ja maajoukkue treeneistä, nyt toivutaan vapusta ja maajoukkue treeneistä.

Viikko sitten toista kertaa Kourulan palloiluhallissa ja ensimmäistä kertaa häkissä järjestetty tapahtuma keräsi lehtereille ihan kiitettävästi väkeä. Yleisö oli hienosti mukana ja myös selkeästi asiantuntevampaa kuin aikaisemmin. Yleisöltä löytyi ymmärrystä myös mattokamppailulle joka kertoo jotain lajin leviämisestä valtavirtaan. Muutamia vuosia takaperin saattoi alas vientien yhteydessä yleisöstä kuulua vain huokailua  “taasko ne menee mattoon”.

Omasta mielestäni ilta oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut, ottelut olivat hyviä, järjestelyt toimivat ja tunnelma oli korkealla. Tietäen vielä osan niistä ongelmista joita järjestävällä taholla oli tällä kertaa vastassa niin lopputulosta ei voi kuin ihmetellä. Hyvää duunia. Ilta myös varmisti sen oman mielipiteeni siitä että vapaaottelun ainut oikea areena on häkki. Häkki mahdollistaa ottelun ilman että tuomari katkomaan ottelua koska joutuu hinaamaan ottelijoita kehäköysien alta keskelle ottelua aluetta. Ja näyttihän se häkki myös törkeän hyvältä.
kuva_atte_häkkibynight

Oma roolini illassa oli hieman teippailla taistelijoita ja kantaa heidän vesipullonsa areenan laidalle. Huomattavasti helpompi rooli kuin kävellä itse häkkiin. Lappeenrannan pahat pojat hoitivat iltapuhteensa hyvällä prosentilla ja ansaitsevat siitä hyvästä vähintäänkin kiitettävän arvosanan.

kuva_atte_pahatpojat

Tuomo, Petja, Kari ja OP

Otteluiden videoita löytyvät  MMA Lappeenrannan sivuilta

Kaikesta päätellen Lappeenrannassa rähistään vapaaottelun nimissä myös ensi vuonna, ja koska olen viime vuosina tutustunut promoottori Paananen sielunelämään niin uskallan väittää että Lappeenranta Fight Night palaa kovempana kuin koskaan aikaisemmin.

Liikunta Origo

Firmamme osallistuminen näkyi illassa muutenkin kuin teippeinä urheilijoiden käsissä ja nilkoissa. Näkyvin merkki oli varmaankin Liikunta Origon logo kanveesissa.

kuva_atte_LiikuntaOrigo

Centuriot Juha Metsämuuronen ja Atte Kaasinen

Näkyvä merkki oli myös Kari Päivisen tuuletus voitetun ottelun jälkeen, toki harva tiesi että tuuletus oli Liikunta Origon käsialaa(tuuletuksen voi bongata Karin otteluvideolta ajasta 14.48). Karin valmistautuminen matsiin sisälsi fyysistä harjoittelua Liikunta Origon ohjauksessa ja kun fyysiset ominaisuudet oli treenattu huippuunsa niin silloin aikaa jäi jopa tuuletusten harjoitteluun.

Lisäksi firmamme osallistui  usean Lappeenrantalaisen ottelijan lihashuoltoon ja olimme tällä tavoin osaltamme vaikuttamassa siihen että ottelijat olivat 110% iskussa oikealla hetkellä.

ja sitten muihin uutisiin…
Kahden viikon päästä olen jo paluumatkalla Portugalista Suomeen, silloin kisat ovat jo ohi ja treeni seuraaviin alkamassa. Mutta eipä mennä asioiden edelle, ennen reissuun lähtöä ja Shukokokai Karaten MM-kisoja olisi edessä vielä muutamat treenit joista yhdet  ovat maajoukkue treenit.
Tämä aika ennen kisoja on varmaan ärsyttävintä aikaa, ainakin treenien suhteen. Treenillä ei enää tässä vaiheessa saada aikaan suuria voittoja mutta kaiken voi vielä hölmöilemällä hävitä. Tällä hetkellä joutuu jo vetelemään itseään suitsista, jokaista liikunta suoritusta ei voi enää tehdä vaikka miten haluaisi. Treenit on nyt tarkasti suunniteltu ja  terävyyttä kaivetaan irti kropasta. Fyysisesti raskaimmat treenit on tehty jo aikoja sitten, nyt koetellaan hermoja ja keskittymiskykyä. Lauantain maajoukkue treenissä matsaaminen tuntui hetkittäin jo hyvältä, ero edelliseen viikkoon oli valtaisa. Tosin en missään nimessä ole vielä otteluuni tyytyväinen, suunta on kuitenkin oikea. Kun pelaa korttinsa oikein niin kahdessa viikossa pullanmussuttaja muuttuu saalistavaksi pedoksi.

-Atte
atte[at]wippies.com

Comments are closed.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys