Lappeenranta FIGHT NIGHT 4

Edessä olisi vilkas kamppailu viikonloppu Suomessa, paitsi että Islannin tulivuoret päättivät toisin. Lentoliikenteen sotkut peruuttivat kaiken maailman kissanristiäisten lisäksi myös Tampere Fight Nightin. No Lappeenrannassa tilanne on toisin, Lappeenrannan Fight Night 4 järjestetään vaikka lentokiellot aiheuttavatkin järjestävälle taholle ylimääräisiä harmaita hiuksia…tai siis aiheuttaisi jos hiuksia olisi. Johtuen ehkä hiuksien tai jonkin muun asian puutteesta ei kuulemma illan peruuttaminen ole edes tullut mieleen. Huhut kyllä kertovat että A ja B suunnitelmien lisäksi on MMA Lappeenrannan väkeä nähty kyselemässä halukkaita ottelijoita myös jo vapun juhlinnan aloittaneiden paikallisten teekkareiden keskuudesta siispä voidaan turvallisesti todeta että iltama on vahvalla pohjalla.

kuva_atte_Häkki

Siihen se rakentuu

Tosin eipä ole tarve turvautua teekkareihin sillä monista ongelmista riippumatta on otteluillalle kasassa todella kova ottelukortti. Punnitustilaisuudessa Paanasen Jukan lukiessa ulkomaalaisvastustajien meriittilistoja kävi selväksi että vastustajat eivät ole mitään turistiluokka vaan kovanluokan vapaaottelijoita. Koska ulkomaalaiset meinataan ohjata hakemaan matkan tuliaiset jostain muualta kuin kehästä on Suomen urhoilla edessään hikinen iltapuhde. Luvassa on myös erittäin tiukkoja vääntöjä Suomalaisten kesken sekä muutama lupaava amatööri vapaaottelu matsi. Amatöörejä on tulessa myös päivällä jolloin reilussa urheiluhengessä lyödään miestä päähän ja väännetään raajoja luonnottomiin asentoihin yli 20 ottelun verran.
Poikkeuksellista on myös se että sekä päivä että iltaottelut otellaan häkissä. Ensimmäistä kertaa Suomessa amatöörit pääsevät ottelemaan häkissä ja toista kertaa Suomen vapaaottelun historiassa Lappeenrannassa otellaan häkissä.
Kaikilla ammattilaisottelijoilla taisi vielä olla painotkin kohdallaan ja lääkärikin antoi luvan otella joten ainakin ammattilaisottelijat ovat valmiit.

kuva_atte_rakentelua

Talkoota

kuva_atte_jukkajahäkki

Mies, häkki ja visio

Kuten aina tällaiset tapahtumat vaativat valtavasti työtä ja Suomessa se tarkoittaa valtavasti talkootyötä. MMA Lappeenrannan puuhamiehet (ja naiset) ovat tehneet paljon työtä illan eteen. Työ on näkymätöntä työtä kun se on tehty hyvin, yleisön ei edes kuulu huomata sitä työnmäärää joka onnistuneen illan järjestämisen eteen on tehty. Mutta haluaisin osaltani muistuttaa näistä ihmisistä ja kiittää näitä ihmisiä heidän työpanoksestaan. Ilman heitä Vapaaottelu Suomessa olisi yhä jotain mitä harrastetaan kellareissa ja kisat järjestettäisiin jossain palloiluhallissa Pohjanmaalla. Pohjanmaa on ihan kivapaikka mutta onhan se kiva että laji on levinnyt hieman laajemmallekin.

Huomenna matkustan itse maajoukkue treeneihin Suomenniemelle, treenaan kovaa ja valmistaudun Portugalin MM-kisoihin jotka ovat kolmen viikon päästä jo kovassa vauhdissa. Kun saan treenini treenattua otan suunnan kohti Lappeenrantaa ja Fight Nightia. Illan aikana olen mukana “taluttamassa” hyviä ystäviäni häkkiin jossa nonverbaalinen viestintä on ainut kieli millä kommunikoidaan.

Kaikki alkaa olla valmista loistavaa otteluiltaa varten, ja itse Belsebuubikin alkaa jo vaikuttaa tyytyväiseltä.

kuva_atte_Jukkafn4

Tervetuloa Lappeenrantaan seuraamaan huippu vapaaottelua!

-Atte
atte[at]wippies.com

Comments are closed.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys