Kakea ja Tipiä

Heti aluksi toivotan kaikille naisille ja ruotsalaisille miehille hyvää naistenpäivää. Osa mun kaveripiiristäkin sai aamulla toivotukset sukupuolesta riippumatta jotta ei kenellekkään tulisi paha mieli.

Itse asiaan, eli takana on jokunen isompi kamppailutapahtuma joista mainittakoon alkuun helmikuun lopulla järjestetty Cage 12 – Champions are born -tapahtuma. Kortti oli Suomen mittakaavassa kova ja odotukset olivat vähintäänkin yhtä kovat kun häkkiin asteli useita suomalaisia jotka ammatikseen tuottavat mielipahaa vastustajilleen. Eniten odotin Tiilikan Heikin ottelua jonka alaisuudessa olen Raumalla treenannut, kunnes Heikki pääsi yli tilapäisestä mielenhäiriöstään ja muutti takaisin Ouluun.

Toinen matsi mitä odotin paljon oli Niinimäen Tompan (Finnfighters’ Gym) joka teki paluun mitä vakuuttavimmalla tavalla ja dominoi vastustajaansa ja tarjosikin illan parhaimman ilotulituksen. Tompan voi nähdä Turussa 3.4. Caribian 994-hallissa Turku Fight Resurrectionissa jossa myös Turun oma kiiltokuvapoika Jerry AD/HD Kvarnström palaa kehiin.

Kisat oli ja meni ja sitten alkoikin arjen kevyempi puoli joka kuuleman mukaan päättyi allekijoittaneella hieman aikataulusta poiketen siinä puolen yön aikoihin kun alkoi raskas päivä väsyttämään.

Camping

Viime viikonloppuna saimme Raumalle Turun Finnfighters’ Gymia edustavan Über-lukkoninjan nimeltä Timo-Juhani Hirvikangas. Meriitteinä mainittakoo vuoden 2009 EM-1 lukkopainissa ja shooton amatöörien pohjoismaiden mestari jne jne. Leiri käsitti neljät treenit á 1,5h ja käteen jäi iso kasa tekniikoita jotka hyvin vahvasti tuki toinen toistaan ja jatkumo tekniikoiden välillä oli looginen. Leirille ilmaantui reilu 20 tyyppiä Raumalta, Porista ja Turusta joka semi optimaalinen määrä kun ottaa huomioon, että tilaa on suhteellisen vähän.

Seuraavana vuorossa…

Rauman porukka suuntaa ensi viikonloppuna amatööreille järjestettävään MMA Bash -tapahtumaan jossa kehään pitäisi nousta muutama innokas taistelija. Oma roolini tulee olemaan kehän laidalla ja takoitus olisi jakaa sellaisia neuvoja jotka saavat sen oman kulman kaverin käden nousemaan. MMA Bash on kieltämättä yksi kovimmista amatöörikisoista kansallisesti ja niihin menee mielellään katselemaan, koska kamppailu on alusta loppuun hyvinkin reipasta ja tupa on ollut aina täynnä.

Tavoitteet

Henkilökohtaiset tavoitteeni sijoittuu keväällä järjestettäviin BJJ:n SM:hin ja kun jotain tavoitteita asetetaan niin ne asetetaan niin korkealle kuin mahdollista ottaen huomioon oman tason ja lukuisat muut asiat. Tavoitteena on siis olla häviämättä ekaa matsia enempää kuin 30-0. Vitsi vitsi…voittamaan sinne mennään.
Hieman harmittavasti on paikat rikki kun ei osaa antaa kropalle aikaa parantua ja saamattomuus ei salli lääkärille menoa. Niin makaa kuin petaa mutta pian onkin jo kesä ja silloin on hyvää aikaa himmata lajitreenien suhteen ja parannella paikkoja.

Final words

Palaan asiaan taas kun on oikeasti jotain kirjoitettavaa.

Mainittakoon vielä, että tämän monologin vauhditti System of a Down.

-Räikkönen

Comments are closed.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys