Hartikaisen paluu pt.2

No heido!

ilma on sysimusta ja puut alkaa olla kaljuja, mikä siis sen parempi syy saada Svolin PJ ja GB (gagging ‘n bukkake?) Gymin Olli Hartikainen kyläilemään ja levittämään MMA:n ilosanomaa ympäri pitäjää. Olli kävikin alkuvuodesta vetämässä viikolopun mittasen leirin ja nyt oli aika saada ukkeli uudestaan salille.

Leiri teema oli puhtaasti VAPAAOTTELU ja settiin kuuluikin koko hoito aina pystystä mattoon ja G’nP:stä erinäisiin muihin lopetuksiin. Paikalle saapui myös ex-MMA Rauma –  Heikki Tiilikka

Itsellä meni koko viikonloppu töissä Rauman uimahallilla ja en tästä syystä päässyt jumpalle kuin perjantaina. Mutta maksoin poissaoloni Ollille ja muille takaisin kutsumalla heidät ilakoimaan hallille sulkemisajan jälkeen. Noh, lapset kun päästää ilman huoltajaa leikkikentälle, niin tulee aika erikoisia fotoja. Ei muuta ku speedot piukkaan ja löylyä niin perkeleesti.

Pulikoinnin jälkeen painuimme syömään rasvaa ja nesteitä poistavia annoksia paikalliseen ruokaravintolaan ja nautimme muutamat vauhtijuomat jonka jälkeen tirsoille että jaksaa taas seuraavana päivänä treenata…tai tehä töitä.

Kivaa oli. aajee.


-Patu

Comments are closed.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys