Kulmassa.fi Super Six World Boxing Classic -kilpailu käynnistyy

kuva_nyrkkeily_supersix


Tulevana lauantaina pyörähtää käyntiin Super Six World Boxing Classic -turnaus, jossa toisistaan mittaa ottavat kuusi maailman parasta ylemmän keskisarjan ammattinyrkkeilijää. Turnaukseen osallistuvien kuuden nyrkkeilijän yhteenlaskettu recordi on huikea 161-4-1, joista tyrmäysvoittoja peräti 117. Mukana on neljä voittamatonta nyrkkeilijää, kaksi nykyistä maailmanmestaria, kaksi nuorta voittamatonta lupausta sekä yksi entinen sarjansa kiistaton maailmanmestari.

Osallistujat ovat IBF:n keskisarjan maailmanmestari Saksan Arthur Abraham (30-0, 24 KO), yhdysvaltalainen olympiamitalisti Andre “Matrix” Dirrell (18-0, 13 KO), englantilainen WBC:n ylemmän keskisarjan mestari Carl “Cobra” Froch (25-0, 20 KO), tanskalainen WBA:n ylemmän keskisarjan mestari Mikkel “Viking Warrior” Kessler (41-1, 31 KO), entinen keskisarjan kiistaton maailmanmestari Yhdysvaltain Jermain “Bad Intentions” Taylor (28-3-1, 17 KO) sekä niinikään yhdysvaltalainen olympiavoittaja Andre “S.O.G.” Ward (19-0, 12 KO).

Ainutlaatuisen turnauksen järjestävät yhteistyössä televisiokanava SHOWTIME Sports sekä maailman johtavat nyrkkeilypromoottorit Lou DiBella, Dan Goossen, Mick Hennessy, Wilfried ja Kalle Sauerland sekä Gary Shaw.

Turnauksen ensimmäiset ottelut käydään lauantaina 17.10.2009 ja sen on suunniteltu päättyvän keväällä 2011.

Ottelijat saavat turnauksen otteluista pisteitä seuraavasti:

– voitosta 2 pistettä ja tyrmäysvoitosta (KO/TKO) 1 lisäpiste
– tasapelistä 1 piste
– tappiosta – 0 pistettä

Ensimmäisen vaiheen jälkeen neljä eniten pisteitä kerännyttä nyrkkeilijää päsee semifinaaleihin ja kaksi huonointa putoaa jatkosta. Semifinaaleissa kohtaavat ykkönen ja nelonen sekä kakkonen ja kolmonen. Semifinaaliotteluiden voittajat kohtaavat turnauksen finaalissa.

Lohkovaihe 1:

Carl Froch vs. Andre Dirrell (WBC MM-ottelu)
Jermain Taylor vs. Arthur Abraham
Mikkel Kessler vs. Andre Ward (WBA MM-ottelu)

Kulmassa.fi, Everlast Finland ja EA Sports järjestävät kilpailun, jossa otteluiden tulokset parhaiten veikanneet palkitaan upeilla palkinnoilla.

Kilpailu alkaa lauantaina 17.10.2009 ja päättyy myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana keväällä 2010. Kilpailun palkinnot ovat seuraavat:

1. palkinto
Fight Night Round 4 -konsolipeli (PS3 tai Xbox 360)
Everlast ammattilaishanskat Amin Asikaisen nimikirjoituksella

2. palkinto
Fight Night Round 4 -konsolipeli (PS3 tai Xbox 360)
Everlast Cutter huppari

3. palkinto
Fight Night Round 4 -konsolipeli (PS3 tai Xbox 360)
Everlast Classic Logo T-paita

Super Six -otteluiden lisäksi kilpailussa tullaan veikkaamaan myös muita kiinnostavia nyrkkeilyotteluita. Super Six -otteluista mukana ovat ne ottelut, jotka otellaan syksyn 2009 ja kevään 2010 aikana. Oikein veikanneet saavat pisteitä annettujen kertoimien mukaisesti. Voittajan lisäksi veikataan myös tuleeko voitto pisteillä vai tyrmäyksellä. Oikeasta voittotavasta saa lisäpisteen.

Ensimmäinen kierros 17.10.2009

Veikkaukset 17.10. klo 15.00 mennessä.

Arthur Abraham (2) vs. Jermain Taylor (5) – ratkaisematon (15)
Carl Froch (2) vs. Andre Dirrell (4) – ratkaisematon (15)
Enad Licina (1) vs. Yoan Pablo Hernandez (1) – ratkaisematon (8)
Lajuan Simon (1) vs. Elvin Ayala (2) – ratkaisematon (8)

Veikkaukset foorumin puolelle Kulmassa.fi Super Six -veikkausketjuun, jossa tarkemmat ohjeet.

Comments are closed.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys