Syksy tulla lyllertää

Tsau! Long time no see, mut nyt taas.

Yleistä schaissee

Treenattu ollaan välillä enempi, välillä vähempi ja kuitenkin koko kesä. Itellä treenailu ollut melkosen tasasta ilman sen kummempia ohjelmia. Tykkään enempi mennä fiiliksen mukaan ja nyt kesällä ollut sitten se muutama laji viikossa ja punttia sillon tällön ja sitäkin circuittina:

Kolmen minuutin eriä ja siinä sitten pidetty sellasta kivaa tempoo liikkeitä vaihdellen ja monipuolisesti kroppaa kuormittaen. Välineinä oon käyttänyt mm. tankoja, kuulia, rengasta ja lekaa ja sit tietty perusjtut kuten punnerukset ja vatsat jne. Aika normikuvio mulla on ollut, et otan lämmöt säkillä ja sit siihen teen ton 3minx10 erää tollasta kuntopiiriä kamoja kolistellen. Liikkeet ja järjestyksen keksin vauhdista ja ainut sääntö on, että koko kroppa sais osansa.

Porukkaa on meillä käynyt melkosen mukavasti – noin 10-15 tyyppiä viime aikoina. Tiistaisin ja Torstaisin ollaan kesä pidetty ohjattuja jumppia. Pidimme myös hetki sitten MMA Rauma-saunaillan mikä oli mukava yhteinen kokoontuminen ja kerrankin ilman treenivermeitä. Saunailtaan ilmaantui myös Kustavin Meduusat, joita jotkut yrittivätkin innoissaan kiinni. Kaverimme Anssi taisi olla lähimpänä onnistumista, muttta nuo merten niljakkaat hyväkkäät luiskahtivat epäoonnisesti liimanäppimme hyppysistä takaisin ulapalle:

Hyvää alkavaa syksyä kaikille ja muistakaa alkava peruskurssimme 14.9.

 

 

-patu

Comments are closed.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys