Sana viikonvaihteeksi

Hoplaa,

tällä viikolla tuli vedettyä parit jumpat niille ketkä nyt kesän riennoista salille eksyivät. Hienot kelit ja kuumat terassit kun tuntuvat ilmiselvästi aika monen mielestä mukavammalta vaihtoehdolta kuin pommisuojassa limaisena kieriskely.


Tiistai

Vartin lämmöt lepposasti futiksella ja siitä sitten pummelauksen kautta eteenpäin, puikkauksia, armdräggejä mm.Sitten muutama pyöriskelydrilli.. mm. over/underista palomiehenpyörä, pari tonttiin ja siitä oma sivusidonta jonka jälkeen pari siltaa ja päälläolija on mukana vaihtamalla puolta jos sitten molemmat nousevat ylös irrottamatta otetta parista. Musta äärettömän hauska liike jonka rippasin joskus keväällä  Hämäläisen Sammyltä käydessäni GBeellä jumpalla. Kiitos :)

 Sen jälkeen taisi olla muutama “escape from side control” parin tehdessä saman alasviennin kuin aikasemmin, mutta alle jäänyt lähtee puikkaamaan kätevintä reittiä alta pois. Escape-teema jatkui seuraavaksi muistaakseni Puhakan näyttämällä Omoplata escapella: ollaan jääty kiinni lukkoon, mutta saadaan omat kädet yhteen oman vatsan alta, tästä lähdetään yksinkertaisesti kääntymään kaveria kohti pitäen samalla tiukka ote kaverin jalasta ja SKÄDÄM, käännetään tilanne omiin nimiin yksinkertaisesti heivaamalla lukottajahyväkäs itsemme yli ja päädymme lopulta itse hyväkkään päälle. Tekniikka kuulemma voi toimia yhdelle tyypille kerran, mutta sehän meille piisaa. Sitten loppuun muutamat erät subbaria ja kohti kotia.


Torstai

Lämmöt taas kivasti pelailemalla ja sitten pystykamat niskaan. Kevyttä kickarisparria ja sitten erinäisiä tehtäväsparreja. Erien määriä en laskenut, mutta väsy tuli. Loppuun otimme potkunyrkkeilysparria alasviennein ja painit positioon asti. Omaksi kohtaloksi koitui tatamin sauma johon koipi jäi jumiin kun kaveri teki alasvientiä. Tästä syystä nilkka vääntyi ja Pakkanen kiljahti. Nivelsiteet tuli sitten siinä venyteltyä kätsysti ja perjantai sairaslomaa.

 

 Perjantai

No sairaslomahan pitää tottakai käyttää viisaasti:  paikallisessa klubissa oli bileet joihin menin terassille veivaamaan vinyyliä. Ilta olikin varsin onnistunut ja humalan määräkin suht kipakka. Nilkkakaan ei enää harmittanut kun kaulassa roikkui kasa tyttöjen rintsikoita.

 

 

 

 


 

Elämä taitaa jatkua…cheers ja laterz.

Comments are closed.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys