Reksin mietteitä volume 2

Torstai
Aamu alkaa Laimonin salilla lukitepainin merkeissä. Tekniikkana oli kimura-escapet ja sitten sparrit päälle. Sparrit oli noin 10 min eriä ja niitä 4. Suomen tiimin leiriväsymys alkoi näkymään jo eikä ihan parasta terää ollut ehkä havaittavissa. Jarkolla ja Antilla fiilis oli jumpan jälkeen kuitenkin ihan ok, mutta omalla kohdalla meni suoraan sanottuna päin …tua. Erityisesti huono syöminen oli syy tähän, sillä painoa pitäisi hiukan pudottaa  tulevan ottelun vuoksi. Tuli taas todistettua, että  kovat treeni ja liian alhaiset kalorit eivät vain sovi yhteen. Dietti saa jäädä Suomeen.

kuva_latomaki_vegas09_sali12

Iltatreeni tehtiin Drysdalen salilla ja aiheena oli lukitepainin sijaan mma. Treenit veti joku mustavyö Brasiliasta. Treenit oli kevyet ja pelkkää tekniikkaa. Tekniikat oli ehkä  hieman old school mma:ta eikä ne sen myötä Jakea ja Anttia parhaimmalla tavalla innostanut. Minulle kevyt jumppa teki terää, sillä kroppa vaati hieman kevyempää kohtelua ja energiaa.

kuva_latomaki_vegas09_sali13

M-1
Sain mahdollisuuden otella M1: n Suomen joukkueessa Bulgariaa vastaan parin viikon päästä Koreassa. Matsi tulee 3 viikon varoitusajalla, mikä on sinänsä aika lyhyt aika valmistautumiseen. Päätös näin lyhyellä varoajalla ei ollut helppo, mutta päätin kuitenkin lähteä, sillä hyvä kaverini Lucio Linhares sai todella hienon mahdollisuuden otella Afflictionissa. Amerikankomennuksen myötä Lucio ei pysty ottelemaan Koreassa ja halusin auttaa Suomen tiimiä ja Luciota. Tietysti otteleminen M-1:ssä on myös hieno mahdollisuus minulle.

Kunto on  suht ok, mutta painon veto ja ennen kaikkea tankkaus jännittää hieman, sillä en vieläkään osaa tehdä sitä kunnolla. Täällä olen päässyt sparraamaan todellä hyvien kanssa muutamia eriä joka nostaa itseluottamusta ottelun suhteen. Jos painonvedot onnistuu ja saan psyykkeen riittävän aggressiiviseksi ennen matsia, niin Bulgarian pojalle tulee todella vaikea iltapuhde.

-Rehtori

Comments are closed.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys