Eka viikko takana

kuva_latomaki_vegas09_sali8

Vähän tais Reksiä jo väsyttää ekan viikon jälkeen. Kumma kun ei löydy vääntökaveria.

Lauantai aloiteltiin aamujumpilla Laimonin salilla. Homma toimi “openmat” -ajatuksella, eli porukkaa tuli ja meni. Kuka paini enemmän, ja kuka vähemmän. Nyt painimassa oli vaihtelevan tasoista sakkia. Kaikki kuitenkin melko hyviä, joten hyvät jumpat saatiin aikaan. Team Finland väänsi salilla reilun tunnin. Päälle pikku verryttelyt, ja kasinolle katsomaan UFC:tä.

Ihmisiä oli tullut seuraamaan päivän live-lähetystä varsin mukavasti. Sali oli melkein täynnä. Sisään pääsi maksamalla 10$ johon sisältyi vielä yksi ilmainen driksu. Se vielä tais jäädä kaikilta juomatta.  Antille olis maistunu, mutta sille reppanalle ei vielä täällä mitään limua tiukempaa myydä. :)

Lauantai-ilta menikin sitte sohvalla makaillen. Valot tais sammua kämpästä ennen yhtätoista, että se siitä Vegasin vilkkaasta yöelämästä sitten.

Sunnuntai vietettiin kokonaan huilipäivän merkeissä. Käytiin ajelemassa aavikolla, syömässä hyvin ja lilluttiin hotellin uimaaltaalla.

Maanantaiaamuna taas jatketaan. Viis päivää jumppaa vielä edessä…

1 comment to Eka viikko takana

  • AntonK

    Morjesta Hurjat!
    Muistakaaha sit kermee hurlumhei käyntii täl viikol!Ottakaa ilo irti..
    Meitsi on motellis Atlantan eteläpuolel,huomen illal pitäs liitää stokiksee..good morning,good evening and good night…luvattu-maa on tältä erä taputeltu..ei pöllömmät hoodit.
    peace.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys