Moikka Moi!

Nonni, se on nyt meikäläinen sitten velvoitettu edustamaan Raumaa ja blogaamaan teille kaikille Kulmassa.fi -mussut.

Eli nimeni on Jani (miinus, patu) Pakkanen, Rauma on kotikaupunkini ja MMA Rauma seurani jossa olen pyörinyt vuoden 2006 alusta. Vastaan nykyään treenien vedosta ja muusta yhdessä Jimmy Brown:n kanssa. Aikaisemmin hommaa hoitivat aina niin veikeä Heikki Tiilikka ja Atte Koljonen, mutta Heikki sai koulunsa niputettua ja poistui Ouluun ja Atte lähti Tampereelle opiskelujen perään, joten homma jäi nyt sitten mulle ja Jimmylle.

Tässä todella lyhyt esittely, mutta palaan tämän sorvin ääreen heti kun saan kasaan juttua historiastani ja muusta, joten hold your horses tällä erää.

– miinus pakkanen

Comments are closed.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys