Reksin mietteitä

kuva_latomaki_vegas09_sali6

Cobra Kain luola

Las Vegas, Cobra Kai ja Marc Laimon. Voiko siis ihanammin päivä enää alkaa. Vaikka ilmassa oli pientä väsymystä, niin treeneihin mentiin suunnitelman mukaan. Salille löydettyämme hoidettiin pikku maksu ja sen jälkeen verkkarit jalkaan ja odottamaan alkavaa jumppaa. Marc saapui hieman myöhässä, kätteli omaan tapaansa ja  lisäsi: “Nice to see you Mikoo!”  vegasilaisen pepsodenthymyn kera.

Treeneissä oli noin 15 ukkelia ja homma alkoi tekniikoilla. Noin 30min tekniikoiden hiomisen jälkeen painittiin matossa 10min eriä 4 kpl.  Suomen pojat sai aluksi salin kovimmat ukot vastaansa ja kyllähän siinä joku tukala paikkakin oli. Treeneistä jäi kuitenkin hyvä fiilis ja iloa lisäsi Laimonin tilaamat tonnikalapatongit joita mutusteltiin jumpan jälkeen. Evästämisen ja päikkäreiden jälkeen oli vuorossa Robert Drysdalen sali. Treenien teema oli mount. Painittiin tehtäväottelua melkein koko treeni ja  erien välissä tehtiin joku tekniikka. Vaikka tässä treenissä ei harrastajien taso ollut ihan Laimonin salin tasoa, niin jumpat oli kuitenkin  todella hyvät. Hyvää fiilistä lisäsi Robertin ammattitaitoinen opettaminen ja positiivinen asenne.

kuva_latomaki_vegas09_sali7

Suvanto vs Griffin

Aamun ohjelma oli pystypainia Couturella. Harjoituksen teema oli krekotyyppiset alasviennit ja puolustukset. Tekniikoiden jälkeen  minuutin tehtäväpätkiä, jonka jälkeen muutama 5 min erä  lukkopainia. Erityisesti Toiviaisen ja Latomäen otteet ilahduttivat sivusilmällä katsottuna. Mac Danzig ja Evan Dunham olivat välillä hätää kärsimässä herrojen käsittelyssä.

Iltapäivän treeni tehtiin uudestaan Couturella. Teemana oli tehtäväottelua niin, että erä isoja potkutyynyjä (puolessa välissä vaihtaen) ja sitten erä sparria pikkuhanskoilla. Sama tehtiin uudestaan uuden parin kanssa. 5 min eriä tehtiin arviolta 8-10 kpl. UFC-staroista oli tällä kertaa paikalla Mac Danzig, Mike Pyle, Gray Maynard ja Forrest Griffin ja Evan Dunham. Tästä treenistä jäi henkilökohtaisesti hyvä fiilis, sillä pääsin ottamaan Forrest Griffinin (entinen 93-kiloisten UFC-mestari) kanssa pari erää. Turpaan tuli , mutta ei ehkä niin pahasti kuin aluksi oletin.

-Rehtori

Comments are closed.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys