Viikko puolivälissä

kuva_latomaki_vegas09_mb

Keskiviikkoaamu aloitettiin jotakuinkin maanantain kopiona, eli vuorossa oli taas reippaat pystypaini treenit, Painimassa oli tälläkertaa yllättävän vähän kavereita. Salin äijistä vain kolme ja sit haastajat suomesta. Kampmann, jonka kanssa aiemmat aamujumpat tehtiin lähti aikaisin aamulla saksaa UFC:n edustushommiin. Teemana harjoittelussa oli alasvientien passaaminen. Puolet ajasta käytettiin suht kevyeen tekniikkadrillailuun, ja puolet sitten hiukan vähemmän kevyeen painiin seinää vasten. Aamut alkaa jo kulkemaan ihan kivasti. Ilmeisesti kuumuuteen alkaa tottua pikkuhiljaa.

Iltapäivän Yhteistreenit oli sit pikkuhanskoilla/nyrkkeilytumpuilla. Alkulämmittelyt täällä ei yleensä ole kummoisetkaan. Viitisentoista minuuttia hölkkäilyä ja pyörittelyä. Tämä on samalla myös aika milloin porukka yleensä salille valuu. Jos alkulämmöt on vähän mitä on, niin niiden jälkeen homma alkaa vähän kerrassaan perkelöityä. Eriä näihin harjoituksiin tuli  8x5min. 2×5 ylösnousuja matosta 4×5 alasvientejä/niiden puolustamista, alasviejä pelaili pikkurukkasilla, ja puolustaja sai vedellä vähän reippaammin isoilla hanskoilla. Tässä harjoituksessa Reksillä kävi vähän paska säkä, kun pari otti ja täräytti pikku vekin silmäkulmaan. Onneksi salin tohtori oli paikalla ja mies saatiin liimailtua kasaan jo paikanpäällä. Loppuun sitte vielä 4×5 mattonyrkkeilyä – 2 alta ja 2 päältä. Kivaa oli, vaikka happi taas välillä olikin kortilla.

Torstaina olis tarkoitus käydä painimassa aamulla Laimonin ja illalla Drysdalen saleilla. Couturella on pelkkä pystypäivä ja Reksin vekin on ehkä hyvä antaa olla hetki ilman tällejä. Ei sillä että nää äijät siihen osuis, mutta.. Alla kuva vaatimattomasta vuokrakärrystämme.

kuva_latomaki_vegas09_auto

Comments are closed.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys