Suomalaisnyrkkeilijöillä kilpailuntäyteinen kesä


Suomalaisnyrkkeilijät eivät ehdi kilpailukauden loputtua paljon laakereillaan lepäilemään, koska kesän kalenteri on pullollaan kilpailuja ja leirejä grillijuhlien sijaan.


Matti Koota (54 kg) edustaa Suomea 14. – 21. kesäkuuta Tanskan Odensessa järjestettävissä miesten EU-mestaruuskilpailuissa. Hänen mukaansa lähtevät valmetajaisä Veli Koota ja joukkueenjohtaja Tomi Korpinen.

Venäjän Tserepovetsissa järjestetään 16. – 19. heinäkuuta ystävyyskilpailut, joihin osallistuvat: junioreista Petteri Fröjdholm (57 kg) , Olavi Hagert (60 kg), Joni Polishsuk (69 kg), Dimitri Tretjak (75 kg). Senioreista puolestaan ovat mukana Matti Koota (54 kg), Aleksander Vassiliev (64 kg), Tatu Nielsen (75 kg). Valmentajina Veli Koota ja Alexander Chemiakin, tuomarina Paavo Ollikainen.

Irlannin Dublinissa järjestetään 24. heinäkuuta – 3. elokuuta kansainvälinen leiri ja kilpailut. Suomen joukkue on Matti Koota (54 kg), Nikolai Kodin (69 kg), Eemeli Katajisto (81 kg) ja valmentaja Veli Koota.

A-juniorien 14. – 23. elokuuta Puolassa iskettäviin EM-kilpailuihin Suomi lähtee isolla joukkueella. Nyrkkeilijöistä mukana ovat Petteri Fröjdholm (57 kg) , Olavi Hagert (60 kg), Henri Kekäläinen (64 kg), Joni Polishsuk (69 kg) ja Ville Hukkanen (75 kg). Joukkueen valmentajana on Esa Hukkanen ja johtajana Mikko Marttinen.

14. – 21. elokuuta on vuorossa Tsehovin leiri Pietarissa. Suomesta mukana ovat: Matti Koota (54 kg), Aleksander Vassiliev (64 kg), Nikolai Kodin (69 kg), Eemeli Katajisto (81 kg) ja valmentajana Veli Koota.

Kauden päätapahtuma, eli miesten MM-kilpailut mitellään Italian Milanossa 29. elokuuta – 13.9. syyskuuta. Suomen joukkueeseen kuuluvat: Matti Koota (54 kg), Nikolai Kodin (69 kg), Eemeli Katajisto (81 kg), valmentajana Veli Koota ja joukkueen johtajana Tomi Korpinen.

Team Londonin kotisivut

Comments are closed.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys