Viimeista viedaan

Kuten otsikko kertoo niin viimeisia viedaan,  reilu puolitoista viikkoa ja sitten takaisin harmaan. Kroppa on talla hetkella pienella talutus vaihteella, vasemman jalan polvi kavi treeneissa sijoiltaan ja rupesin keraamaan kohtalaisesti nestetta, eilen tossa iltaa istuttiin kampilla Jussin ja Villen kanssa niin huomasin vasemman jalan jalkapoydassa olevan myos jonkun nakoinen kova patti, ei hajua onko luu vai rusto joka on myos kerannyt alleen nestetta. Jannaa silla kyseiset haaverit on sattunut aivan kasittamattomissa tilanteissa, nyt ei ole mistaan rajahtelysta kysymys vaan todella paskasta tuurista. Kipua ei kovasti ole, yleensa treenien jalkeen jalka menee pakettiin, mutta seuraavana aamuna se on taas paini kunnossa. Yhden reenin paivaan olen koittanu saada ja siina onnistunutkin. Kahtena viimesena paivana on tullut pelattu korista ja pienta voimailua paikallisessa puistossa ja nautiskelua samalla lammosta, viimeset hetket taalla menee varmaan aika rennoissa merkeissa, suomeen kun paastaan takaisin niin kaydaan laakarin kautta ja katotaan mita tapahtuu. Tuskin mitaa vakavaa silla aikalailla on pystynyt normaalisti treenaaman, paukkumiset polvessa ja nilkassa tietysti vahan pelottaa, mutta eikohan se tasta. Perse edelle puuhun jossei muuten.

Treeneista sen verran etta taalla Brasiliassa on kohta edessa Mundialit ja treenit myos sen mukaiset. Sisaltaa pienet alko lammot ja todella paljon sparria brasialaiseen tapaan. Nyt on joutunut muutana paivana skippaan jalka vaivojen takia, mutta tassa on esimerkkia mista on kysymys. Alkolammot noin 15min, aijat jaetaan 3:n ryhmiin, 2min pystya jonka jalkeen 2 minuuttia matossa, aina yksi mies keskella joten rundeja kerkesia kertya n. 5 joten jokainen rundi sisalsi 2x4min aina uuden aijan kanssa, eli 5x8min. Lopuksi kaytiin viella hieman tekniikoita ja treenit olikin jo purkissa. Kunto kohisee ja rasva palaa, suomeen palattuani jatkan kirjoittamista etiseen tapaan, joten se on taalta brasiliasta hetkeksi adeus ja tarkoitus olisi palata ensi vuoden puolella takaisin.

Kyseinen kuva on Park Villa Lobosista, Jussi on viella talla hetkella hitusen vaaleampi kuin mina, hieno homma silla taalla tarvittiinki jotain haikasevaa hetkeksi, hehe :)

kuva_akip_jussi_ja_aki

1 comment to Viimeista viedaan

  • Pate

    Joo, Jussihan on ihan lakana suhun verrattuna, näyttää itseasiassa ihan terroristilta toi paita päässä :-D Sano sille et hommaa blehat, ni ei tarvii siristellä silmiä ;-)

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys