MmaByrocracy

Tsekkaa ATT:n sivut kuvaa kilkaten.

Tsekkaa ATT:n sivut kuvaa kilkaten.

Laitoin Ameriikan huipputiimille postia pari päivää ennen reissuun lähtöä Pe 8.5:

I’d Like to train with your guys!

Siinä mä esittäydyin et kuka mä suurinpiirtein
oon, ja kerroin et olisin tulossa ihan kohta jumpalle sinne noin kuukaudeks. Laitoin myös mun nettisivun osoitteen liitteeks, mistä ne vois syynäillä lisätietoja musta.

Ollessani jo ruottinlaivalla 11.5 , hyvissä matkatunnelmissa,
avasin sähköpostin ja sain lukea surkeita uutisia:

Anton,
You are welcome to come up to the main academy in Coconut Creek, FL. Are schedule of classes are listed on our wesbite – click the schedule tab at teh top of page. You would not be allowed to train with our pros only the classes listed. Pro training is for ATT fighters only. The drop inrate for our adutl classes is as follows: Daily $25, Weekly $100, or Monthly $250.
There are still alot of our pro’s who jump into these regular classes and they are taught by some of the same coaches who teach our pros so the level is high.I would check with www.hotels.com to see whatis nearby and in your budget. Thanks for your interest and we hope to see you soon.

Richie Guerriero
General Manager
American Top Team
-
Otin tässä kohtaa pienen ryypyn lohdutuksesks ja jatkoin matkaani.
-
Mun oli tarkoitus lentää seuraavana päivänä Tukholmasta Miamiin, mutta näin ei kuitenkaan käynyt, koska nukuin pommiin laivalla. Nautiskelin sitten pari päivää aurinkoisesta ja kauniita tyttöjä pullollaan olevasta Stokiksesta, minkä jälkeen yritin uudestaan lentoon lähtöä,ja tällä kertaa natsas. Lisäksi onnistuin kuin ihmeen kaupalla läpäisemään tuon ihmemaan turvallisuusmuodollisuudet. Muutaman mutkan kautta pääsin vihdoin Miamiin ja sieltä sitten Coconut Creekiin, ATT:n päämajaan jumpalle. Saatan kertoa myöhemmin lisää matkaan ja asioiden järjestelyyn liittyvistä yksityiskohdista…
J.C Calvancante

J.C Calvancante

Muutaman treenin – joiden vetäjinä oli ihan maailmanluokan vapaaottelijoita –  jälkeen laitoin taas postia Richielle

18.5 : Hey mr. Richie!First I’d like to thank you for welcoming me to train at your main academy.I have been trainin now since saturday at ATT, coconut creek, in the scheduled trainings. I like the academy a lot,and people have been really nice to me.

The reason why i’m writing to you is that I want u guys to know that I didn’t come all the way here to be able to tell people back home where I’ve been, or to look good…

I take my mma training very seriously, and i’m passionate about the sport. I came here for one month to become better as a fighter and to learn. I don’t want to sound rude,but the level of all classes I’ve attended this far has not been high at all, and that makes me very frustrated,because I was expecting tougher challenges.

Now I would like to ask your promission to train with your pros, if they need my help? I would be happy to help the guys to get ready for their fights as a sparring partner,or what ever they might need me for.. I’ve been talking with Mike Brown, and he invited me in tomorrow mornings sparring session, but I told him I must confirm it with you first. We both think that it’s only good for everyone.I’m not here to steel any skills or knowledge, I’m here just because I love the sport of mma. I’ve been also thinking,that if I’ll like it here I would like to try to become one of the ATT-fighters in the future.

Thanks for Your attention. Hope we’ll meet at your gym some day.

Best regards
Anton Kuivanen (the guy from Finland…)

Ja tähän olin saanut vastauksen aamulla herätessäni:
-
Anton,
I’m here at the gym everyday. Ask for me and we’ll talk.
Training starts at around 11:30 -12 today. I can’t make any promises but I will talk to some of our coaches.

Richie Guerriero
General Manager
American Top Team
-
Nähtyäni koko myrskyisän yön unia ATT:n ottelijoista, lähdin aamulla bussilla salille,ja siellä kävelin Richien toimistoon, missä oli mm. seinällä aikataulu siitä milloin kenelläkin on seuraava matsi. Ekana listalla oli J.C Calvancante,joka ottelee DREAM 9:ssä Kawajiriä vastaan. Juteltiin hetki, Richie kerto mulle ATT:n vierailupolitiikasta, ja päätti tehdä mun kohdalla poikkeuksen, juteltuaan ensin Pro-jäbien valmentajien kans.
-
Pääsin viikon koeajalle, mukaan pro-teamin treeneihin, jotka vilisivät toinen toistaan hurjempia taistelijoita. Päävetäjänä oli Conan, joka paikkasi matkoilla olevaa Ricardo Liborioa, joka muuten sai viime viikolla punamustan vyön bjj:ssä, ja myönsi aikaa haaskaamatta samanlaisen Conanille.. Oli tiukat sparrit ja pärjäsin paremmin kuin osasin edes odottaa..Taistojen tauottua kokoonnuttiin tiukkaan rinkiin J.C:n ympärille ja mumistiin yhteen ääneen isämeiden-rukous, kuka milläkin kielellä, mutta suurin osa portugesellä. Syynä tähän toimenpiteeseen oli J.C:n vika jumppa ennen Jaapponian matkaa.Vaihdettiin vitosia sen perään ja toivoteltiin J.C:lle menestystä matsiin. Loppuun verrat ja juorut,näin suomalaisin silmin erittäin avoimien jamppojen kans..
-
Tässä kohtaa en voinut olla päästämättä pientä onnen tunnetta valloilleen, sillä yksi haaveistani oli taas toteutunut, mutta vain hetkeksi, sillä pidän onnellisuutta täysin yliarvostettuna tunnetilana, joka pitää sisällään tyytyväisyyttä. Ja tyytyväisyys tunnetusti tappaa kehityksen!
-
Lähden tästä biitsille palauttelemaan..
-
Anton

4 comments to MmaByrocracy

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys