I’m back!

No tervii taas! Olen pahoillani, että en ole kirjoitellut tänne, vaikka lupasinkin Antille kirjoittavani kerran viikkoon. Nyt taas ollaan hotellihuoneessa ja on aika *** tylsää. Viimeksi kirjoitin GeeBee-turnauksen aikaan ja nyt ollaan sitten Socicaksen aika. Täällä me nyt hengaillaan vain Eemelin kanssa, vaikka Vassun (a.k.a. Mimimi) pitikin tulla mukaan, mutta valitettavasti hän sairastui ja jättäytyi reissusta päivää ennen lähtöä.

Tänään on kilpailujen toinen päivä ja minulla on tänään Ukraina vastassa. Turku hävisi eilen paikalliselle sankarille harmittavasti pistein 3-0. Mitä muuta tässä nyt kertoisi? Nyrkkeilystä en jaksa alkaa mussuttamaan, joten jotain muuta… Kävimme Eemelin kanssa tänään ostoksilla, minä ostin farkut ja hän osti itselleen korkkarit. No ei. Me ajattelimme ostaa likoille korkokengät, mutta tulimme siihen tulokseen, että ei uskalla.

Kaunas on hieno kaupunki! Siis ei todellakaan olisi uskonut, että se olisi ollut niin siisti, mitä se on. Kadut ovat puhtaita ja kaupoissa tavara on yhtä kallista kuin Suomessakin. Miten paikallisilla riittävat rahat? Eikö juuri Liettuassa kriisi ole pahimmillaan? Me kuin Empun kanssa niin toivottiin ennen reissua, että täällä olisi tavara halpaa…

Tämähän on sitten kauden viimeinen turnaus, vaikka sitä ei tunne juuri tällä hetkellä. Sitten saa vetää hetken aikaa henkeen. 9 kuukautta ollaan sykitty ja pari päivää olisi vielä tarkoitus jatkaa. Mitä tästä kaudesta on jäänyt käteen? No Tammerin voitto on varmaankin päällimmäisenä, mutta nälkähän kasvaa syödessään.

Yliopistossa sain tänä vuonna vähän yli 50 opintopistettä aikaan eli olen periaatteessa kahden vuoden opiskelun jälkeen 20 opintopistettä jäljessä, jos haluan kirjoittaa kandidaatin tutkielman (180 opintopistettä) seuraavalla, eli kolmannella, kurssilla. Toisaalta on myönnettävä, että aika rennosti olen vetänyt yliopistossa. Ei kyllä uskoisi, että opiskelisi jossain korkeakoulussa. Ensi vuonna on sitten tosi kyseessä, kun joutuu kirjoittamaan proseminaarin ja yhden sivuaineen siihen kylkeen. Eli täytyy saada noin 80 opintopistettä, eli saman verran kuin ensimmäisenä kahtena vuonna yhteensä.

Tässä kun puhun 3.14kaa, valmentaja(-ni) Osmos Laine pulpahti paikalle, piti kannustuspuheen ja lähti korvatikkuineen kämpilleen. Ja meidän tiimistä puheen ollen, toissapäivänä revettiin Eemelin kanssa, kun saavuttuamme hotelliin, respassa tuomari Pauli Jyrkkästä virkailija puhutteli ”Mrs. Paulie”(-na). Ja Oskuakin ollaan kiusattu vähän väliä, mutta pikku v3.14iluhan kuuluu näihin reissuihin.

Voi olla, että en päivitä blogiani taas vähään aikaan, mutta ei huolta! Nkolaos palaa ja lujaa – sitten kun on sen aika. Kesällä kirjoitan artikkelin Mikkelin nyrkkeilijöiden ja Mikkelin kamppareiden yhteiseen lehteen, joten ajattelin, että sen voisi postata myös tänne. Se on sitten tosi kattava…

Ei tässä sitten kai muuta…

P.S.

”Everybody got plans until they get hit.” – “Iron” Mike Tyson

Comments are closed.

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys