Via dolorosa

Pienen reenitauon jälkeen ollaan taas tositoimissa. Joku aika sitten tapahtui vapaa-ajalla pieni työtapaturma ja muutamia tikkejä neulottiin ihoon, jonka vuoksi ei salilla hikoiltu. Sen jälkeen onki hikeä lennätetty vähän enemmänkin…

Käväsin tuossa hakemassa polkupyörän vantaalta ja päätin sitten ajaa sen lahteen ja mikä kärsimysnäytelmä siitä tulikaan. Koko  v***n 110 km vedettiin sitten vastatuuleen. Alamäetki joutu polkemaan, että pääsi alas. Puoleen väliin matka taittukin  ihan ok, mutta sitten kärsittiinki viimeset 60 kilsaa. Päässä ei liikkunut mitään muuta kun , ett heitän tän pyörän tonne jorpakkoon!  Se oli omalle kohdalleni kyllä kovin koitos, henkisesti kuin fyysisestikin urheilu urani aikana.

Toi edellinen menikin hyvästä peruskuntokauden reenistä, joka on parhaillaan menossa. Paljon eriä ja kuntopiiriä on takana, itselläni kuin myös valmennettavillakin. Lyömistä on tullut 10-20 erää/päivä ja siihen päälle jonkinlainen kuntopiiri. Nyt ollaan pari kertaa tehty reilun tunnin kestävä kestovoimakuntopiiri, johon sisältyy 9 liikettä ja 2min/liike. Näin alkuun 2 tai 3 kierrosta on ollut riittävä. Svedu on ollut toinen oikein mukava lisä lyömisen päälle. 20-30kg tangolla tehdään 7 x15x6. Pistää hyvin hapottamaan, varsinkin yläkroppaa. Reeni on jo alkanu tuntumaan, että hierojalle pitäisi jo päästä…

Hommaa olis vielä reilut kaksi kk jäljellä, joten pitkä kesä on tulossa. Mutta mikäs siinä jos reeni maistuu ni antaa mennä vaan.  Nyt veikkailemaan ja odottelemaan miten lauantaina jättiläisen käy hartwall areenalla, oma veikkaukseni ,että white Tyson vie kamppailun pisteillä tai TKO round 11.

JepJep

kuva_jfyhr_tammer04

Tammerissa 2004

Terve vaan kaikille kamppailulajien ystäville!  Ajattelin nyt kirjotella tänne, kun kerta tälläinen mahdollisuus tuli eteen. Mun nimi on Jari Fyhr ja nyrkkeilysalilla tuota säkkiä on muutaman kerran tullut hakattua. Kilpailuja kerkesin kiertää 15 vuotta, ennenkuin selän loukkaantuminen lopetti  kaiken. Puoleentoista vuoteen ei sitten reenailtu mitään. Tästä on nyt neljä vuotta aikaa ja uudet kuviot kehissä. Reeni on maistunut ja mukaan on tullut painia ja vapaaottelua, tietenkään nyrkkeilyä unohtamatta.

Valmennusdebyytinki tein viime viikonloppuna naisnyrkkeilyn SM-kilpailuissa, hopeaa tuotiin kotiin. Valmennuksen olen vasta aloittanut, joten katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan vai tuoko mitään :) Siinä vähän taustaa meikäläisestä. Yritän kirjoitella tänne kun kerkiän,  “entisen” kilpaurheilijan mietteitä :)  Ei muuta kun reeni-intoa  ja reenaamaan!

Nyrkkeilyn taito

Everlast vaatevaraston tyhjennys